Witam i życzę dużo zdrowia oraz spełnienia marzeń w Nowym Roku!
Odpowiedz na poniższe pytania aby sprofilować Twoje potrzeby odnośnie poszukiwanego telewizora:
1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? 4m
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? na wprost lub pod lekkim kątem
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? sony 32 EX700
4. Jaką markę preferujesz? Sony, Samsung
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 55-65
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? PS4, Dekoder UPC, Soundbar/kino domowe, laptop
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? 60% gry 20% liga angielska 20% film
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? Tak, ps4
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? nie wiem
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? 70% wieczór 30% dzień
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? 4200zł
12. wymaganie dodatkowe to co najmniej 3xhdmi
po rozmowie z każdym kolejnym doradcą sklepowym otrzymuje kolejną opinię, przez to już sam nie wiem jak się nazywam
Póki co w gronie faworytów znajdują się: SONY LED KD-55XF7596 , SONY LED KD-65XF7596 , SONY LED KD-55XF8596 ,SAMSUNG LED UE55NU8052, SAMSUNG LED UE58NU7172, SAMSUNG LED UE65NU7172.
Potrzebuje również audio do zestawu, prawdopodobnie soundbar ponieważ budżet na cały zestaw to 6000zł
Wszelkie opinie mile widziane, dziękuje i pozdrawiam Michał
Odpowiedz na poniższe pytania aby sprofilować Twoje potrzeby odnośnie poszukiwanego telewizora:
1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? 4m
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? na wprost lub pod lekkim kątem
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? sony 32 EX700
4. Jaką markę preferujesz? Sony, Samsung
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 55-65
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? PS4, Dekoder UPC, Soundbar/kino domowe, laptop
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? 60% gry 20% liga angielska 20% film
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? Tak, ps4
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? nie wiem
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? 70% wieczór 30% dzień
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? 4200zł
12. wymaganie dodatkowe to co najmniej 3xhdmi
po rozmowie z każdym kolejnym doradcą sklepowym otrzymuje kolejną opinię, przez to już sam nie wiem jak się nazywam
Póki co w gronie faworytów znajdują się: SONY LED KD-55XF7596 , SONY LED KD-65XF7596 , SONY LED KD-55XF8596 ,SAMSUNG LED UE55NU8052, SAMSUNG LED UE58NU7172, SAMSUNG LED UE65NU7172.
Potrzebuje również audio do zestawu, prawdopodobnie soundbar ponieważ budżet na cały zestaw to 6000zł
Wszelkie opinie mile widziane, dziękuje i pozdrawiam Michał