beatamycha napisał: Touchpad masz wyłączony w laptopie podczas używania myszki na USB?
Wejdź w ustawienia myszy (akceleracja), przejdź do panelu sterowania > mysz.
Pokaż screen, jakie masz tam ustawienia. Napisz, od jakiego czasu masz problemy z tą myszką?
Dalej pojawia się problem zaznaczania. Płytkę dotykową wyłączyłem w Panelu sterowania. urządzenie sterujące Synaptic
Dodano po 7 [godziny] 42 [minuty]:
Dodano po 15 [minuty]:
mój problem teraz wygląda tak, że nie działają mi 2 z 4 portów w laptopie, plus nie działają porty 4x porty usb w monitorze zewnętrznym.... (monitor jest nowy).
Wcześniej miałem problem z hdmi w laptopie przy którym są 2 niedziałające porty, które były lekko zalane i teraz nie działają. Chociaż działały kilka dni temu jeszcze..... Na prawdę dziwna sprawa tutaj się odbywa.
kilka minut później działają 3 z 4 portów, zupełnie nie rozumiem co się dzieje, w każdym działa ładowanie telefonu a klawiatura tylko w 3.(porty w monitorze nie działają, ani w jednym ani w drugim(mam 2 monitory))
Dodano po 31 [minuty]:
beatamycha napisał: Touchpad masz wyłączony w laptopie podczas używania myszki na USB?
Wejdź w ustawienia myszy (akceleracja), przejdź do panelu sterowania > mysz.
Pokaż screen, jakie masz tam ustawienia. Napisz, od jakiego czasu masz problemy z tą myszką?
Odkąd kupiłem nową myszkę, ale teraz zmieniłem na nową i też jest ten problem. Może to, ta blokada kliknięć?
Od dłuższego czasu, nie mam opisanego problemu, możliwe, że to było przyczyną