test wykonany w obudowie jak i bez .....
MSI Z370 TOMAHAWK Motherboard procesor I7
zasilacze w teście dwa oba 750w, jeden noname drugi średniej półki.
na biurku podłaczony zasilacz , procek włożony + wiatrak. odpalam na piny - płyta się zaświeci , sekunda i koniec , gdy odepnę zasilanie procka , płyta chodzi normalnie , procesor w pełni sprawny działa w drugim zestawie.... obstawiam zbyt małą moc zasilacza, grafika GeForce GTX 1070 Ti.
Dodano po 15 [minuty]:
nie , nic nie jest spuchnięte , są idealne , teraz dałeś mi do myślenia z tym 8 i 9 gen..... , muszę go wyjąć i zobaczyć co to tam mam dokładnie.
Dodano po 46 [minuty]:
można usunąć temat...... baran ze mnie , mam i7 6700 6th GEN , dzięki za pomoc
MSI Z370 TOMAHAWK Motherboard procesor I7
zasilacze w teście dwa oba 750w, jeden noname drugi średniej półki.
na biurku podłaczony zasilacz , procek włożony + wiatrak. odpalam na piny - płyta się zaświeci , sekunda i koniec , gdy odepnę zasilanie procka , płyta chodzi normalnie , procesor w pełni sprawny działa w drugim zestawie.... obstawiam zbyt małą moc zasilacza, grafika GeForce GTX 1070 Ti.
Dodano po 15 [minuty]:
Tumiwisizm napisał:A kondensatory wokół procka nie są spuchnięte? Czytaj to :https://www.morele.net/plyta-glowna-msi-z370-tomahawk-978664/
"Do płyt głównych z chipsetem Z370, Z390, H310, B360, H370 pasują JEDYNIE procesory Intel Core 8 i 9 Generacji"
nie , nic nie jest spuchnięte , są idealne , teraz dałeś mi do myślenia z tym 8 i 9 gen..... , muszę go wyjąć i zobaczyć co to tam mam dokładnie.
Dodano po 46 [minuty]:
można usunąć temat...... baran ze mnie , mam i7 6700 6th GEN , dzięki za pomoc