logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tv LG wevOs TV uk6950PLB - Tv LG nie łączy się z laptopem HP Pavioln (Screnn Sha

Miki2324 07 Lut 2019 21:34 999 1
REKLAMA
  • #1 17762013
    Miki2324
    Poziom 6  
    Ocena: 10
    Witam posiadam taki problem gdy próbuje się połączyć z TV LG wevOS TV UK6950PLB za pomocą laptopa HP Pavilion przy pomocy programu (SCRENN SHARE ) niestety jest to niemożliwe od czasu do czasu udało mi się wyszukać połączenie i wszystko było ok a teraz niestety się nie da .
    Pojawia mi się komunikat
    na laptopie
    upewnij się że urządzenie jest aktywne i wykrywalne (czasami znajduje TV czasami nie )
    laptop żąda udostępnienie połączenia na TV po czym pojawia się komunikat twoje urządzenie nie może nawiązać połączenia
    laptop żąda o udostępnienie ekranu na TV pojawia się komunikat czy chce potwierdzić naciskam /TAK/ .... Nie można nawiązać połączenia

Proszę o pomoc

Laptop korzysta z WIN 10 HOME
    Załączniki:
    • Tv LG wevOs TV uk6950PLB - Tv LG nie łączy się z laptopem HP Pavioln (Screnn Sha IMG_3660.JPG (662.7 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • IMG_3658_Trim.mp4 (4.64 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Tv LG wevOs TV uk6950PLB - Tv LG nie łączy się z laptopem HP Pavioln (Screnn Sha IMG_3657.JPG (1.02 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Tv LG wevOs TV uk6950PLB - Tv LG nie łączy się z laptopem HP Pavioln (Screnn Sha IMG_3659.JPG (1.1 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 17968404
    pasi17
    Poziom 10  
    Ocena: 36
    Podpinam się, mam dokładnie ten sam problem.
REKLAMA