Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Renault Espace - jakie radio

Pre100n 07 Sep 2005 12:16 3538 7
    Pre100n
    Level 16  
    witam wlasnie zakupilem auto jak w temacie 91 rok ... jest ono wyposazone w oryginalne sterowanie i wyswietlacz na kierownicy ... sterowanie do radia jest zakonczone wtyczka podobna do DIN 5 ... niestety radja aucie nie ma :( ... moje pytanie do kolegow elektrodowiczow (i kolezanek oczywiscie)... czy ktos z was wie jakie oryginalnie radjo jest montowane w tym modelu? ewentualnie jakie radio wstawic zeby wspolprasowalo z nim sterowanie z kierownicy? dodam ze sterowanie nie jestjakas tam manetka na tasmie klejacej zeby ja wywalic ... jest formowo wbudowane obudowe kolumny kierownicy i szkodaby bylo zeby nie uzywac go ... z gory dziekuje za pomoc ... narf
    iluminati
    Level 2  
    Ja mam w renóce takie samo serowanie kupiłem radio JVC + fabrycznąprzejściówkę i wszystko hula
    Mam też orginalne radio z tego auta ale jest na kasety
    Pre100n
    Level 16  
    hmmm a nie mialbys ochoty sprzedac tego radia? to ma byc dla ojca do auta wiec kaseciak jest wystarczajacy ... okazalo sie ze to co kupilem jest spierdzielone wiec bede musial poszukac inne. dodaje fotke radyjka ... jesli masz takie cos to moze sie jakos dogadamy. pozdro
    User removed account
    User removed account  
    Pre100n
    Level 16  
    hmmm ale w tym espace akurat jest philips ... latwo poznac bo pozostala elektronika (wyswietlacz od radia wbudowany w konsole i sterowanie radia) jest philipsa ... radio jakie potrzebuje to to na zdjeciu ... sprawdzalem pasuje idealnie ... tylko ze ma spalony procesor i sprawne 2 koncowki mocy z 4 wiec raczej nie ma sensu naprawiac ... jesli ktos mialby cos takiego to prosze o wiadomosc moze sie jakos dogadamy :)
    iluminati
    Level 2  
    jak jest zakończone sterowanie ?? (din czy iso)
    tombog
    Level 10  
    Pewnie już dawno temat nieaktualny, ale dla potomnych podam, że takie radio było seryjnie montowane w renault 25. Wszystko na jego temat znajdziecie na http://www.renault25.plm11.pl
    Pre100n
    Level 16  
    w zasadzie to jakbys mial do sprzedania to mysle ze dalej aktualny. niestety na stronie ktora podales nie znalazlem nikogo kto by mial radyjko do pchniecia. tzn znalazlem ale juz nie aktualne.
    Iluminati: zlacze DIN od sterowania i wyswietlacza.