logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki program automatycznie nagrywa wideo z przeglądarki bez ręcznego ustawiania?

robertsunar 13 Lut 2019 23:31 534 4
REKLAMA
  • #1 17776544
    robertsunar
    Poziom 5  
    W przeglądarce internetowej są rżne skrypty i wtyczki do pobierania filmów na youtube i innych stronach ale są też audycje na żywo które są automatyczne tworzone w tym samym czasie kiedy są wyświetlane.
    Są też programy jak Apowersoft Screen Recorder Pro albo HyperCam i się tam ustawia obszar nagrywania na okno filmu w przeglądarce.
    Często jest tak że niechcący się przesunie myszką stronę na dół albo minimalizuje przeglądarkę i też za każdym razem dokładne nakreślanie obszaru nagrywania jest męczące. Czy jest jakiś inteligentny program który sam by wychwytywał wyświetlany materiał bez potrzeby za każdy razem nakreślania obszaru nagrywania?
    Może być też płatny program.
  • REKLAMA
  • #2 17777446
    caliente
    Poziom 10  
    Ocena: 7
    Nie rozumiem, chodzi Ci o to, że nagrywasz określony obszar ekranu, minimalizujesz przeglądarkę i obszar nagrywania Ci się zmienia?
  • REKLAMA
  • #3 17777465
    damien0
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Jeśli nie chodzi o nagrywanie live'ów, być może sprawdzi się narzędzie youtube-dl.
  • REKLAMA
  • #4 17777796
    robertsunar
    Poziom 5  
    Tylko live mnie interesuje ale w ten sposób żeby wcisnąć jakiś przycisk i żeby się rejestrowało w tle i robić w tym czasie coś innego na komputerze.
  • #5 17777865
    caliente
    Poziom 10  
    Ocena: 7
    robertsunar napisał:
    Tylko live mnie interesuje ale w ten sposób żeby wcisnąć jakiś przycisk i żeby się rejestrowało w tle i robić w tym czasie coś innego na komputerze.

No to takiego programu nie ma, testowałem wiele i żaden takich opcji nie miał. Chyba, że jakiegoś nie znam i ma taką funkcjonalność, ale to już musi się wypowiedzieć ktoś kto miał do czynienia z takim programem.
REKLAMA