Maly komputer z obudową Chieftec, podłączam do niego zaslilacz. Ponieważ kiedyś komputer dobrze że przeżył, jak w górach mrugnęło światło, szukam opcji żeby 1.Komputer był chroniony. 2. Żeby jak się coś takiego stanie to zebym miał czas go zamknąć bez uszkodzenia dysków. Chcę skuteczne rozwiązanie ale nie drogie. 10 minut wystarczy pracy. Chociaż rozglądam się i może być więcej. Komputer jest do muzyki więc musi mieć czas wyładować sample z pamięci co czasem do 10 minut robi.
Oglądam i widzę pełno Qolteców - na przykład
QOLTEC MONOLITH 2000VA 1200W LCD USB , albo CYBERPOWER BR1000ELCD-FR UPS (ten to nie wiem do czego ma aż tyle gniazd i co ja mogę tam podłączyć, może przyda mi się jakiś zasilacz do klawiatury jeszcze podpiąć?) Zasilacz od komputera to Chieftec CDP 120. Komputer jest drogi więc nie mogę aż tak bardzo oszczędzać. Pozdrawiam
Oglądam i widzę pełno Qolteców - na przykład
QOLTEC MONOLITH 2000VA 1200W LCD USB , albo CYBERPOWER BR1000ELCD-FR UPS (ten to nie wiem do czego ma aż tyle gniazd i co ja mogę tam podłączyć, może przyda mi się jakiś zasilacz do klawiatury jeszcze podpiąć?) Zasilacz od komputera to Chieftec CDP 120. Komputer jest drogi więc nie mogę aż tak bardzo oszczędzać. Pozdrawiam