logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Vw golf 4 - Brak świateł tylko w prawej przedniej lampie.

Luki9706 18 Lut 2019 19:23 3603 2
REKLAMA
  • #1 17787599
    Luki9706
    Poziom 2  
    Witam,
    Jeśli był już taki temat to proszę o przekierowanie tego tematu na właściwe miejsce.
    Mam taki problem. Ostatnio jak wracałem ze sklepu do domu to miałem taki przepadek, że zawiesił mi się przerywacz na prawym kierunkowskazie. Nie migał tylko było ciągłe światło (cała prawa strona) przez co nie miałem prawego światła mijania. Po jakimś czasie kierunkowskaz "puścił" i światło mijania w prawej lampie wróciło. Wczoraj już zobaczyłem, że nie mam już żadnego światła w prawej przedniej lampie, kierunkowskazu nie ma a przerywacz szybko tyka. Jak żarówki sprawdziłem to są w porządku, bezpieczniki od kierunków też sprawdzałem. Wina przerywacza, a może być jakaś inna przyczyna? Proszę o pomoc, pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 17787979
    kanar2306
    Poziom 17  
    Ocena: 283
    Wtyczka lampy nie jest zaśniedziała??? może też być masa lampy gdzieś uwalona
  • #3 17819401
    Luki9706
    Poziom 2  
    Jednak trzeba było sprawdzić żarówki jeszcze raz, była przepalona od pozycyjnych i dziwna sprawa bo żarówka od długich raz działała a raz nie. Na szczęście to tylko były żarówki, ale ile przy tym było nerwów to moje. Dzięki wielkie za udzielone rady. Pozdrawiam.
REKLAMA