logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Ricoh Aficio350 wsad z językiem polskim

kodark 08 Wrz 2005 10:01 1080 7
REKLAMA
  • #1 1800696
    kodark
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    Witam.
    Poszukuję wsadu z j.polskim do ricoh aficio350.

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 1801764
    Londo
    Poziom 15  
    Ocena: 2
    Witam

W zalaczniku wersja 14.8

Pozdrawiam
    Londo
    Załączniki:
    • A2325158Q.exe (495.5 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 1804531
    snoopy1
    Poziom 11  
    Drogi Londo!
    Pozwoliłem sobie sciągnać ten program ale niestety nie mogę go otworzyć. Prawdopodobnie jest to jakaś cześc . Prosze o pomoc!!!
  • #4 1804873
    BoBa
    Specjalista - kserokopiarki
    Ocena: 95
    To jest pilk samorozpakowujący sie, w wyniku czego masz plik *.doc będący opisem oraz pilk *.bin bedący wsadem językowym.Teraz potzreba trzech rzeczy :
    - karty PCMCIA
    - programu do jej zaprogramowania
    - kompa najlepiej laptopa z wej dl w/w karty
  • REKLAMA
  • #5 1805782
    snoopy1
    Poziom 11  
    Dzięki za informację. Już wiem teraz na czym stoję. Pozdrawiam. Wiedziałem że gdzieś dzwoni , tylko nie wiedziałem w którym kościele. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ. Tylko skąd ma wziąśc tę kartę.
  • #6 1807227
    piorex
    Poziom 13  
    Z tego co ja sie orientuje to te karty posiada w sprzedazy KATUN. Najlepiej jak bys miał taka karte i kopiarke z polskim menu to w 3 minuty to mozna przerzucic z maszynki na karte a potem z tej karty na druga maszynke. O ile pamietam ta karta kosztuje 120zl
  • REKLAMA
  • #7 1807816
    e-than
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    ile razy temat bedzie jeszcze wałkowany ????????????????

:P

a zasady mówią SZUKAJ zanim zadasz pytanie

:P
  • #8 1810461
    tygellin
    Poziom 22  
    Ocena: 7
    Jeżeli to tylko jednorazowe ładowanie języka, to lepiej zadzwoń do autoryzowanego serwisu, zrobią to szybko i na pewno taniej niż byś kupił tę kartę. ( karta jest specjalna, inne pciamcie nie pasują).

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwany jest wsad językowy w języku polskim do kopiarki Ricoh Aficio 350. Udostępniona została wersja 14.8 wsadu w formie pliku samorozpakowującego się, zawierającego plik *.bin z językiem oraz plik *.doc z opisem. Do załadowania wsadu potrzebne są: karta PCMCIA specjalnie przeznaczona do tego modelu, program do zaprogramowania karty oraz komputer (najlepiej laptop) z odpowiednim wejściem na kartę. Karty PCMCIA można nabyć u dystrybutora Katun, koszt około 120 zł. Proces przeniesienia języka polega na skopiowaniu wsadu z maszyny na kartę, a następnie z karty na inną maszynę. Alternatywnie, przy jednorazowym ładowaniu języka, zaleca się kontakt z autoryzowanym serwisem Ricoh, który wykona tę operację szybciej i taniej, gdyż karta jest specjalistyczna i inne karty PCMCIA nie będą kompatybilne.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA