logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brak internetu przez Wi-Fi - Nie mam internetu przez Wi-Fi w laptopie po formaci

wiktorz00 16 Mar 2019 08:30 498 3
REKLAMA
  • #1 17845066
    wiktorz00
    Poziom 2  
    Witam, ostatnio zrobiłem format komputera. Wszystko działało jak należy… do czasu. Wyłšczyłem komputer i następnego dnia włšczyłem ponownie. Okazało się, że nie mam internetu na żaden możliwy sposób. Kombinowałem 3 godziny, szukałem rozwišzania w internecie. Niestety nie znalazłem. Postanowiłem zrobić jeszcze jeden format, tym razem ten mocniejszy co czyœci wszystko. Teraz mam internet przez kabel Ethernet lub thetering USB z telefonu. Wi-Fi jak nie miałem tak nie mam a na tym mi najbardziej zależy bo laptopa mam w drugim pokoju a nie widzi mi się prowadzić tam kabla Ethernet bo nawet nie mam takiego długiego, ani też używać powolnego neta z USB. Dodam, że mam poinstalowane wszystkie sterowniki i tak, w telefonie i konsoli wszystko œmiga. Samo Wi-Fi w kompie jest stale wyłšczone i nawet gdy je włšczę to z automatu się wyłšcza.
  • REKLAMA
  • #2 17845085
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 17845110
    wiktorz00
    Poziom 2  
    System Windows 10.
    W Device Manager mam takie coś:
    https://imgur.com/9Z0HWY2

Format z poziomu systemu bez nośnika.