Witam. Kupiłem kamerkę na balkon xiaomi yi outdoor hd 1080p i chciałbym by dane zapisywały się nie na karcie pamięci tylko live na chmurze. Aplikacja nakazuje mi wykupić 7 dniowy czas dostępu za 20 funtów na miesiąc (co i tak jest całkiem sporo IMO) ale jak się kliknie dalej to chce żebym płacił 70 funtów za miesiąc... Pytanie brzmi:
1) czy da się tej kamery używać z inną tańszą chmurą?
2) ile kosztuje subskrypcja do jakieś taniej chmury współpracującej z moją kamerką od Xiaomi
3) i jak to zrobić? Bo to niby wydaje się łatwe ale po pierwszym kontakcie mam mętlik w głowie
Wszystko czego chce to 24h dostęp do danych w jakości HD ewentualnie w jakości 720p jeśli byłoby bardzo drogo:
16gb karta pamięci ma wystarczyć na 36h filmu jakości 1080 w 20 klatkach na sekundę
8gb karta pamięci ma wystarczyć na 24h filmu jakości 720p
Dziękuje za uwagę i z niecierpliwością czekam!
1) czy da się tej kamery używać z inną tańszą chmurą?
2) ile kosztuje subskrypcja do jakieś taniej chmury współpracującej z moją kamerką od Xiaomi
3) i jak to zrobić? Bo to niby wydaje się łatwe ale po pierwszym kontakcie mam mętlik w głowie
Wszystko czego chce to 24h dostęp do danych w jakości HD ewentualnie w jakości 720p jeśli byłoby bardzo drogo:
16gb karta pamięci ma wystarczyć na 36h filmu jakości 1080 w 20 klatkach na sekundę
8gb karta pamięci ma wystarczyć na 24h filmu jakości 720p
Dziękuje za uwagę i z niecierpliwością czekam!