Witam, nie wiem czy to dobry dział ale w zasadzie żaden za bardzo nie pasował do mojego pytania. Chciałem kupić wózek paletowy elektryczny taki mały wielkości zwykłego paleciaka tylko że z napędem. Mam pytanie do osób korzystających z takich wózków jak się one sprawują? Czy napęd faktycznie pomaga czy to tylko taki bajer? Wożę sporadycznie palety (czasami kurs trafi mi się na tydzień a czasami mam i 3 dziennie) autem z windą załadunek zawsze od tyłu i rozładunek ręcznie windą, na auto biorę 8 palet i każda waży około 1000 kg dotychczas używałem zwykłego paleciaka jednak czasami jak jest gorszej jakości nawierzchnia lub jest pod górkę to nie da się uciągnąć takiego paleciaka i stąd pomysł o takim z napędem czy ten napęd faktycznie ułatwia sprawę? Jakiego dokładnie i jakiej firmy polecacie bo widziałem że można kupić i za 3300zł a i za 12000zł raczej skłaniał bym się ku trochę tańszemu jednak nie chciał bym kupić totalnego bubla. Znalazłem coś takiego co o nim powiecie? Fajnie by było jak by znalazła się osoba co dokładnie ten model użytkuje. https://allegro.pl/oferta/wozek-paletowy-paleciak-elektryczny-1200kg-li-on-7906345887