logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak usunąć wszystkie posty na Facebooku bez usuwania konta?

Malutka85 24 Kwi 2019 15:58 1980 9
REKLAMA
  • #1 17923921
    Malutka85
    Poziom 6  
    Ocena: 4
    PILNE
    Orientuję się ktoś czy jest możliwość wykasowania postów z walla na fb za jednym zamachem ,bez kasacji konta? Wiadomości już ogarnęłam taką aplikacją teraz przydałoby się by takim sposobem wyczyścić profil.
  • REKLAMA
  • #2 17924309
    Arkadiusz1986r
    Poziom 9  
    Ocena: 21
    Wszystkiego za jednym razem nie usuniesz. Zamykać konta też nie polecam, bo mimo, iż już Ty ani nikt ze znajomych nie będzie to widział, to kopia tego wszystkiego co było zostaje u nich na serwerze.
  • #3 17924311
    Malutka85
    Poziom 6  
    Rozumiem ale jak wiadomości dało się wyczyścić tak z tymi postami trochę cienko. Jednak muszę to jakoś wykasować bo konto potrzebne jest mi do publikacji postów oraz reklamy innych osób i zależy mi na tym zasięgu które już na nim jest..
  • REKLAMA
  • #4 17924318
    Arkadiusz1986r
    Poziom 9  
    Niestety zostaje Ci tylko ręczne pojedyńcze kasowanie. Z tego co się orientuję, to nawet na Twitterze jest tak samo.
  • #5 17924323
    Malutka85
    Poziom 6  
    No cóż będę próbować ogarnąć temat jakoś ręcznie wykasować te dane. Jednak liczę że może jest Jaki S magiczny środek na skasowanie w ilościach hurtowych.
  • #6 17924326
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #7 17924335
    Malutka85
    Poziom 6  
    Zdecydowanie więcej postów jest na tym koncie podejrzewam że w granicach 200-400 miesięcznie w przełożeniu na 4 lata.
  • REKLAMA
  • #8 17924339
    Arkadiusz1986r
    Poziom 9  
    Dokładnie. Mi kiedyś usuwanie postów zajęło ponad godzinę. Swoją drogą mogli by wprowadzić taką opcję kasowania wszystkiego za jednym razem, albo że zaznaczasz po kolei i wtedy dajesz usuń.
  • #10 17924356
    Malutka85
    Poziom 6  
    [quote="Tomequ123"]https://tech.wp.pl/jak-szybko-usunac-wszystkie-posty-na-facebooku-jest-na-to-latwy-sposob-6234323484264065a

Znalazłem coś takiego, może zadziała.[/quote

Już próbowałam i nie bardzo czaaje tę apke całą i tylko nie potrzebnie się denerwuje.

Dodano po 2 [minuty]:

Niestety ja się męczę z tym od 2 dni w dodatku usuwanie aktywności zajmuje trochę czasu i trzeba też kasować posty. Facebook powinien rozważyć taką opcję ponieważ nawet bardzo stare posty których zawartości już nie ma mogą zaśmiecać walla.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy Facebooka poszukują sposobu na masowe usunięcie postów z profilu bez konieczności kasowania konta. W odpowiedziach podkreślono, że nie ma opcji usunięcia wszystkich postów jednocześnie, a jedynym rozwiązaniem jest ręczne usuwanie pojedynczych postów. Proces ten może być czasochłonny, zwłaszcza przy dużej liczbie postów. Użytkownicy sugerują korzystanie z "Dziennika aktywności" w celu ręcznego usunięcia postów, co może zająć od 35 minut do ponad godziny, w zależności od liczby postów i szybkości internetu. Wskazano również na potrzebę wprowadzenia funkcji masowego usuwania postów przez Facebooka.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA