logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Service Manuals pełno tego ... ale jak się dostać ??

bethke2 12 Wrz 2005 23:01 1158 5
REKLAMA
  • #1 1813241
    bethke2
    Poziom 17  
    Ocena: 59
    Jest stronka: http://www.boot-loader.com/?path=service%20manuals jest tam pełno plików, ale nie wiem jak ściągnąć coś z tamtąd jest to stronka po angielsku i za bardzo nie czaje o co chodzi w tym. Nie wiem jak ściągać pliczki bo jest brak dostępu jak próbuje coś ściągnąć. Jak ktoś będzie wiedział jak ściągać to niech da znać bo stronka jest bardzo zasobna :P .
  • REKLAMA
  • #2 1813276
    wzagra
    Poziom 33  
    Ocena: 278
    wygląda na to, że trzeba się zalogować, a wcześniej zarejestrować
    - wchodzisz do REGISTER w okienku AUTHORIZATION po prawej stronie
    - podajesz swoje dane
    - instrukcja aktywacji zostanie przysłana e-mailem
    - nie rejestrowałem się, więc nie wiem czy nie ma tam jakichś opłat..
    - w e-mailu powinieneś dostać link do aktywacji konta oraz hasło do logowania
    - dopiero po zalogowaniu będziesz miał dostęp (prawdopodobnie) do dokumentów spakowanych zip-em
  • REKLAMA
  • #3 1813364
    bethke2
    Poziom 17  
    Logowałem się i tak nic nie moge zrobić. Gdyby komuś się chciało zalogować i popróbować ściągać coś, i potem podzielić się informacjami czy udało się to jakoś ściągnąć, było by bardzo fajnie :) .
  • REKLAMA
  • #4 1813855
    jaqp
    Poziom 15  
    Ocena: 3
    To jest tylko dla osób które mają tam serwer z supportem, swojego czasu też sie śliniłem bo jest tam tego sporo. Rejestrowałem się i ...... nie zauważyłem małego napsiu u góry: "This section is still under development. Only SmartMoto section is available." ... oraz: "Downloads disabled: You're not subscribed to this category". :) pzdr

W sumie nie wiem do czego się loguję :P
  • REKLAMA
  • #6 1815002
    bethke2
    Poziom 17  
    Szukałem już wszędzie i nie moge znaleźć SM do SE K500i , a bardzo jest mi potrzebny ! Gdyby ktoś miał to niech da znać !
REKLAMA