logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Samsung Galaxy J3 nie reaguje po zawieszeniu - jak ożywić?

Kamilowski132 20 Maj 2019 12:53 2307 4
REKLAMA
  • #1 17970705
    Kamilowski132
    Poziom 8  
    Ocena: 3
    Witam,
    Samsung Galaxy J3 jak gdyby nigdy nic podczas pisana wiadomości nagle się zawiesił, próbując go zresetować nacisnąłem przycisk power jednak wtedy zgasł tylko ekran. Na pewno nie jest to rozładowanie ponieważ telefon miał w tym momencie jakoś 50% baterii a po podłączeniu do ładowarki nic nie reaguje. Po prostu jakby zamarł, próbowałem różnych kombinacji do hard resetu ale nic. Co mógłbym zrobić? :/
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 17971531
    blahfff
    Poziom 42  
    Ocena: 1300
    Zakladam, ze chodzi o J330 czyli J3 2017 bo w innych mozna zwyczajnie wyciagnac baterie. Jesli tak to przytrzymaj dluzej (ok 15-20 sekund) klawisz sciszania i wlacznika razem i powinien sie zrestartowac.
  • REKLAMA
  • #3 17971611
    Kamilowski132
    Poziom 8  
    blahfff napisał:
    Zakladam, ze chodzi o J330 czyli J3 2017 bo w innych mozna zwyczajnie wyciagnac baterie. Jesli tak to przytrzymaj dluzej (ok 15-20 sekund) klawisz sciszania i wlacznika razem i powinien sie zrestartowac.

Właśnie problem w tym, że to też nie działa, a dla upewnienia sprawdzałem wiele różnych kombinacji:
    power+home+vol up
    power+home+vol down
    power+vol down
    power+vol up

itd itd. Nie wiem wciąż co zrobić.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 17971638
    blahfff
    Poziom 42  
    Ocena: 1300
    Jesli myslisz, ze sie zawiesil a zadna z tych kombninacji, podlaczenie do PC czy ladowarki nic nie daje to pozostaje ci ewentualnie odczekanie kilku dni az sie rozladuje i sprawdzenie jeszcze raz na ladowarce.

Jesli nie ruszy - korzystaj z gwarancji. Ewentualnie nie czekac i od razu korzystac z gwarancji bo to nie jest normalne zachowanie.
  • #5 17972231
    Kamilowski132
    Poziom 8  
    Telefon się rozładował, a po podłączeniu do ładowarki zadziałał. Mimo wszystko i tak oddam go na gwarancje gdyż takie zachowanie miało już miejsce przedtem. Dzięki za pomoc.
REKLAMA