logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Telefon nie widzi słuchawek jbl tune 500bt

Miszuk 24 Maj 2019 14:55 20061 3
REKLAMA
  • #1 17978427
    Miszuk
    Poziom 2  
    Ocena: 7
    Witam serdecznie!
    Z racji tego, że nie znalazłam podobnego problemu zostałam zmuszona przedstawić go sama. Mianowicie kupiłam słuchawki bluetooth jbl tune 500bt jakieś dwa miesiące temu i do tej pory były sprawne, grały jak należy. Aż do wczorajszego wieczora. Wróciłam do domu, całą drogę słuchawki grały, wyłączyłam je oczywiście, pięknie odłożone w bezpiecznym miejscu. Po jakichś 30 minutach włączyłam je znowu i na początku telefon nie chciał się z nimi sparować więc je wyłączyłam i włączyłam, wciąż to samo. Rozłączyłam parę w telefonie ale telefon przestał w ogóle je wyszukiwać, jakby nie były włączone. Co ciekawe, są naładowane, przy włączeniu słychać charakterystyczny dźwięk, dioda świeci na biało. Gdy chce je wyłączyć muszę przytrzymać przycisk nie ok. 2 sekund tylko około 7, ponieważ wyłączyć się nie chcą a dźwięku, który wskazywałby na ich wyłączenie po prostu nie ma. Próbowałam połączyć je z innym telefonem, lecz żaden ich nie wyszukuje. Da się coś z tym zrobić? Czy już iść do sklepu i reklamować? Dodam, że grzebanie w środku odpada, kompletnie się nie znam na elektronice
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 17978445
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 17978452
    kostujm
    Poziom 11  
    Ocena: 10
    Jak rada kolegi wyzej nie zadziala to odrazu daj na gwarancje tylko nic tam nie rozkrecaj bo od razu stwierdza ze to twoja wina.
  • #4 17978482
    Miszuk
    Poziom 2  
    Ocena: 7
    Nic nie pomogło, telefon wciąż nie wyszukuje słuchawek chociaż dioda pulsuje na niebiesko czyli czeka na połączenie bluetooth. No nic, dzięki za rady, oddam sprzęt na gwarancję
REKLAMA