Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jak zwiekszyc V-RAM. HP ProBook 6560B

TypowyAnonim12 26 May 2019 23:06 1404 6
    TypowyAnonim12
    Level 2  
    Witam, w pewnym czasie zauwazylem ze mam tylko 64mb VRAM, i chcialbym to zwiekszyc, ale probowalem BIOS, nie ma tam niczego, probowalem robic ten w Registry Editor, i nic, czy ktos wie jak to sie robi? (Karta graficzna intel hd 3000, nie wiem czy mam to napisac w tym temacie czy innym wiec prosze mowcie.) Jak zwiekszyc V-RAM. HP ProBook 6560B Jezeli ktos wie jak to zrobic to prosze napiscie, albo ja po prostu moze zle to robie, i to w inny sposob trzeba zrobic? HP ProBook 6560B English Version, Windows 8 Ultimate. I5-2520M/2420M nie pamietam. Ten model takze ma ustawienia karty graficznej, ale nie da sie zmienic ilosci uzywanego VRAM, bez problemu mozna po polsku rzeczy pisac bo znam je po angielsku wiec raczej latwo bedzie sie dogadac, dzieki.
    Anonymous
    Level 1  
    TypowyAnonim12
    Level 2  
    No tak, ale widzialem na internecie jak ludzie to zmieniali, i jak naprzyklad chcialem grac w jakas gre to mi nie pozwalalo bo za malo mialem tej pamieci VRAM, czyli nie da sie normalnie tego zmienic jak inni to robili? (W BIOS itp)
    Anonymous
    Level 1  
    TypowyAnonim12
    Level 2  
    Znaczy, mi tam nie problem bo mam 6gb ram, wiec tylko powieksze o mniej wiecej 200mb czy cos, ale w takim razie, jak moge to zrobic? Rozumiem ze mi bedzie mniej ramu.
    user64
    Level 27  
    Do gier to ta karta i tak się nie nadaje, próżny trud.