logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Analiza logów FRST - laptop wolno działa i opóźnienie w pisaniu

uomo 27 Maj 2019 12:15 405 6
REKLAMA
  • #1 17982909
    uomo
    Poziom 16  
    Ocena: 36
    Witam
    Tak jak w temacie proszę o sprawdzenie loga, laptop zaczął zmulać otwiera okna bardzo powoli. kiedy wpisuje tekst czasami chwilę trwa zanim pojawi się na ekranie.
    Załączniki:
    • Addition.txt (87.04 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • FRST.txt (26 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 17983276
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 17984642
    uomo
    Poziom 16  
    Witam dziekuje bardzo za podpowiedź. Jeśli chodzi o odinstalowanie to nie widzę większości z tych aplikacji te które widziałem odinstalowałem oprócz AVG czy mam go odinstalować to jest mój anty virus ?
    W załączniku nowe logi z FRST
    Załączniki:
    • FRST.txt (77.79 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
    • Addition.txt (77.63 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 17984752
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #5 17984871
    uomo
    Poziom 16  
    Jeszcze raz wielkie dzięki , faktycznie aplikacje pojawiły było tego świństwa, teraz też się nie dziwie ze komputer zamulał :D Teraz powstał jak Fenix .
    Jeszcze pytanie jeśli mozna jeśli AVG Free jest bezużyteczny, może możesz polecić jakiś antyvirus może płatny ?
  • #6 17984876
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 17984885
    uomo
    Poziom 16  
    OK dzięki Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłosił problem z wolno działającym laptopem, który opóźniał wpisywanie tekstu. Otrzymał porady dotyczące aktualizacji systemu Windows oraz odinstalowania zbędnych aplikacji, w tym wersji Messenger i Windows Live. Zasugerowano również usunięcie programu AVG Free, który spowalniał system, oraz skanowanie z użyciem Malwarebytes. Użytkownik zaktualizował aplikacje, co poprawiło wydajność laptopa, a także zapytał o rekomendacje dotyczące płatnych programów antywirusowych, takich jak Norton, ESET, Avast, oraz płatna wersja AVG.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA