Witam Tak jak w temacie proszę o sprawdzenie loga, laptop zaczął zmulać otwiera okna bardzo powoli. kiedy wpisuje tekst czasami chwilę trwa zanim pojawi się na ekranie.
Załączniki:
Addition.txt(87.04 KB)
Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
FRST.txt(26 KB)
Witam dziekuje bardzo za podpowiedź. Jeśli chodzi o odinstalowanie to nie widzę większości z tych aplikacji te które widziałem odinstalowałem oprócz AVG czy mam go odinstalować to jest mój anty virus ?
W załączniku nowe logi z FRST
Załączniki:
FRST.txt(77.79 KB)
Addition.txt(77.63 KB)
Jeszcze raz wielkie dzięki , faktycznie aplikacje pojawiły było tego świństwa, teraz też się nie dziwie ze komputer zamulał Teraz powstał jak Fenix .
Jeszcze pytanie jeśli mozna jeśli AVG Free jest bezużyteczny, może możesz polecić jakiś antyvirus może płatny ?
✨ Użytkownik zgłosił problem z wolno działającym laptopem, który opóźniał wpisywanie tekstu. Otrzymał porady dotyczące aktualizacji systemu Windows oraz odinstalowania zbędnych aplikacji, w tym wersji Messenger i Windows Live. Zasugerowano również usunięcie programu AVG Free, który spowalniał system, oraz skanowanie z użyciem Malwarebytes. Użytkownik zaktualizował aplikacje, co poprawiło wydajność laptopa, a także zapytał o rekomendacje dotyczące płatnych programów antywirusowych, takich jak Norton, ESET, Avast, oraz płatna wersja AVG. Wygenerowane przez model językowy.