logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Podłączenie trzech monitorów w trybie nVidia surround na laptopie.

LottosKolok 30 Lip 2019 22:53 666 3
REKLAMA
  • #1 18089023
    LottosKolok
    Poziom 4  
    Cześć wszystkim. Zastanawiam się czy jest możliwe w jakiś sposób podłączyć trzy monitory do laptopa z dwoma wyjściami i odpalić na nich tryb nVidia surround żeby grać na trzech na raz. Dzięki z góry za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 18089068
    dt1
    Admin grupy komputery
    Ocena: 8314
    Witaj. To jak się zastanowisz i coś wymyślisz to się już podziel, bo nie znając modelu Twojego laptopa i modelu karty graficznej w nim możemy Tobie jedynie kibicować.
  • REKLAMA
  • #3 18089074
    LottosKolok
    Poziom 4  
    dt1 napisał:
    Witaj. To jak się zastanowisz i coś wymyślisz to się już podziel, bo nie znając modelu Twojego laptopa i modelu karty graficznej w nim możemy Tobie jedynie kibicować.

Laptopa jeszcze szukam i zastanawiam się czy taka zabawa ma jakikolwiek sens.
  • #4 18089082
    dt1
    Admin grupy komputery
    Ocena: 8314
    Według mnie nie ma, Ogólnie kupno laptopa do gier jest słabym pomysłem (głównie ze względu na niższą wydajność układów mobilnych niż odpowiedników w desktopach i ze względu na problemy z pozbywaniem się ciepła pod obciążeniem). Renderowanie grafiki na trzech monitorach zwiększa tylko obciążenie procesora i układu graficznego, więc dla mnie z założenia odpada.

No ale na upartego pewnie się da - wystarczy wpisać nvidia surround notebook w google i jest trochę wyników.
REKLAMA