logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak utworzyć sieć LAN w Counter-Strike 1.6 za pomocą Hamachi?

kulajson1990 16 Wrz 2005 16:43 6686 4
REKLAMA
  • #1 1823496
    kulajson1990
    Poziom 11  
    Witqam

Mam Propozycje i Pytanie

Wielu Młodych Ludzi zna i Gra w Counter - Strike 1.6
    Gra niesie ze sobą Plusy i Minusy
    Głównym Minusem Gry Jest To ze z Nieoryginalnej wersji MOga kozystac Tylko Ludzie ktorzy posiadają LAN ( Local Arena Network ) i jest wszystko gładko super i Przyjemnie ALE np. neostrada niema sieci lan czy Modem Czy Chello czy inny dostawca internetu po za siecia kablową Nieposoadają Lan
    Ale Mozna taka siec Lan utworzyc
    wytsarczy nam do tego Program Hamachi w ktorym utworzymy sobie włąsną siec w tym ze Programiku i zapraszamy do takiej Sieci Ludzi z ktorymi chcemy grac
    Gdy juz zaprosimy sobie Ludzików do naszej Sieci to z nimi mozemy grac tak jakby byli w z naszej sieci naprawde poniewaz wchodzac na Gra CS' 1.6 klikając na Lan Widzimy swoje serwery I mozemy sie łączyc a co z atym Idzie długie godziny razem ze soba przed komputerem bez zbednych Kont Steam itd. Poprostu
    Jednym Małym programikiem Tworzymy własne Konto steam !

Jezeli Byłby Ktos zainteresowany alby załozyc jedna wspólna siec To Prosze Klikac na GG

Jezeli by Było 50 osób w sieci wchodzac na LAN ( w csie ) widzielibysmy kilka serweró i mozna by było w tych serwerach wybierac

A Konfiguracja takiego Programu wraz ze sciagnieciem Trwa Kilka sekund
    Tutaj mozecie Go Pobrac :
    http://www.pobieralnia.pl/index.php/item-show/480
    Program Jest Całkowicie darmowy

Instalujac Go Otrzymujemy Tz. adres ( cos typu IP )

wiecej Info Na stronce ktora podałem

Jezeli Ktos Byłby zainteresowany załozeniem Takeij sieci albo pisał by sie na uzytkowanie Było By super
    Prosze zgłaszac sie na GG:5989593

Moderatoró Prosiłbym Bardzo o Pomoc Jezeli jest To Mozliwe
    wiem ze zawracam wam Głowy i marnuje Cenny Czas ale to moze okazac sie bardzo Trafnym Pomysłem chociaz takich pomysłów duzo niemam
    wiem tez ze niejestem zabardzo Obdarzany Sympatią w sród moderatoró zwłaszcza U jednego :-)
    ale Prosiłbym O wyrozumiałosc

Zapraszam !
  • REKLAMA
  • #2 1823587
    gmf
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Niewiem czy takie kombinacje są potrzebne żeby sobie pograć. Istnieją scrackowane serwery cs. Wystarczy wyszukać odpowiedni program, lub znaleźć stronę z numerami ip takich serwerów. Słyszałem także o programie "Serverbrowser" itp.
  • REKLAMA
  • #3 1823598
    kulajson1990
    Poziom 11  
    To co Kolega Napisał to jest kombinowanie bo po co masz wyszukiwac za kazdym razem serwerow jeszcze niemasz pojecia jaki ping itp. a tak wchodzisz na Csa i odrazu w Lan pisze ci jakie sa dostapne serwery jaki ping ile ludzi gra jakaplansza a na dodatek bedac w tej sieci mozesz ciagle kozystac z innych programow wyszukujacych serwery i grac na innych serwach wiec To chyba bardziej poreczne rozwiazanie Tylko Kto By chciał w Taki serwer wejsc zeby go postawic musiało by byc troche ludzi
  • REKLAMA
  • #4 1823633
    gmf
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Wpisujesz ip serwera do ulubionych - i masz ping oraz ilość graczy :-)

Po drugie program, który wyszuka serwery poda także odrazu ping oraz ilość graczy i co tam jeszcze potrzeba.

Życze jednak powodzenia, jeżeli zbierzesz odpowiednią grupe ludzi to może wypali!!!
  • #5 1823641
    kulajson1990
    Poziom 11  
    Majac neostrade tez moge sobie grac z takimi serwerami nieposiadajac STEMA ???
REKLAMA