Xenon02 napisał: Co do wentylatorów (można dokupić ... A jest miejsca na 6 wentylatorów... A same wentylatory Nie są drogie).
Kolejne 60 zł, więc obudowa za 180 zł nie jest potrzebna, lepiej kupić tańszą i dołożyć wentylatory.
Xenon02 napisał: Jak chcemy mieć naprawdę dobry zasilacz to prędzej się patrzy na Seasonic.
Na to nie ma budżetu (nowe Focus Plus gold 550W itp.), więc be quiet system power 9 500W, a nie Vero.
Xenon02 napisał: Co do ssd mógłby równie dobrze tam być z firmy Goodram, albo samsunga. Tak samo jak pamięć. Ja osobiście mam z ADATA XPG SPECTIX TUF Gaming Alliance
Zaproponowałeś gotowy zestaw, więc czemu teraz mówisz, że to obojętne? Poleć najlepsze podzespoły w tej cenie, a nie "równie dobrze", bo to wcale równie dobrze nie będzie.
Xenon02 napisał: Sam boxowy wystarczy dla procesora Ryzen5 2600. Ponieważ nic w nim nie podkręca ... Sam mam temperatury na moim Ryzenie 7 2700 25-30 stopni w spoczynku. Gdy włączę powiedzmy Destiny 2 to mam około 45-50 stopni.
Po pierwsze 2600 OPŁACA się podkręcać i powinno się to wykonać, jeśli zależy nam na wydajności, więc box nie wystarczy.
Po drugie, R7 2700 przy tym samym TDP ma lepsze boxowe chłodzenie, więc słabe porównanie.
Po trzecie, popatrz sobie na testy boxa od 2600, nawet na stockowych ustawieniach pod obciążeniem, temperatura przekracza 60 stopni.