logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kino domowe Samsung HT-F4550 wyświetla Protection po podłączeniu listwy LED do USB

Kurczak1996 07 Sie 2019 20:07 1413 2
REKLAMA
  • #1 18102901
    Kurczak1996
    Poziom 2  
    Witam.
    Mam problem z kinem domowym jak w tytule. Problem w tym, że po włączeniu kina wyświetla się napis Protection. Dzień wcześniej działało bez problemów z tym, że podłączyłem pierwszy raz listewkę świecącą do gniazda USB, którą widać na zdjęciu. Na drugi dzień chciałem włączyć kino, a tu wyskakuje napis Protection. Myślę, że właśnie przez te światełka padło kino.
    Wyczytałem, żeby odłączyć wentylator, sprawdzić czy płyta nie jest zakurzona i ogólnie ją przejrzeć, ale nic nie udało mi się zdziałać.
    Kino domowe Samsung HT-F4550 wyświetla Protection po podłączeniu listwy LED do USB
  • REKLAMA
  • #2 18102994
    2konrafal1993
    Poziom 38  
    Ocena: 746
    Wentylator się kręci, ogólnie chodzi o to czy płynnie startuje? O ile dobrze mi wiadomo to nie można odłączyć wentylatora bo wtedy właśnie będzie się świecić napis protect również tak się stanie jeśli wentylator jest zablokowany.
  • #3 18103135
    Kurczak1996
    Poziom 2  
    Napis pojawiał się już przed odłączeniem wentylatora, płynie startuje. Ogólnie kino włącza się jak wcześniej ale po 5 sekundach wyświetla się protection.
REKLAMA