logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wejście w tryb serwisowy TV 33 z OSD na chassis ICC 5

bozio 17 Wrz 2005 10:56 1297 4
REKLAMA
  • #1 1825403
    bozio
    Poziom 22  
    Ocena: 21
    Jak wyżej. Szukałem w SE i jest tylko do TV z wyświetlaczem cyfrowym a ten TV który mam ja jest z OSD (TV 33"). Z góry dziękuje.

POZDRAWIAM.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 1825459
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2312
    Witam

Nie wiem jak próbowałeś, ale podam to co mam:

wyłączyć TV wyłącznikiem sieciowym,
    przycisnąć jednocześnie [VOL-] i [PROG-] przytrzymując włączyć TV włącznikiem sieciowym, trzymać do momentu pojawienia się na ekranie komunikatu Service Mode FJO,

lub

wyłączyć TV wyłącznikiem sieciowym,
    nacisnąć przycisk [głośność+] i [głośność-] na klawiaturze lokalnej i przytrzymując je wciśnięte włączyć TV włącznikiem sieciowym.
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • REKLAMA
  • #3 1827518
    bozio
    Poziom 22  
    Tych sposobów nie probowałem. Zgodnie z SE dla ICC 5 naciskałem klawisz "P" oraz "Vol" na klawiturze lokalnej ale niestety niezadziałało. Twoje sposoby sprawdze w poniedziałek. Na razie dziękuje :!:

Działa sposób drugi.Tylo teraz mam problem co czym i jak ustawiać może masz jakis opis :?: Bo bez niego nic nie rusze (strasznie dziwne to service menu)

POZDRAWIAM.
  • REKLAMA
  • #4 1834199
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2312
    Mogę i chętnie Ci pomogę, ale podaj na PW swojego maila z linkiem do tego tematu, bym nie pomylił się :P
    Czyli chodzi o opis do tego wejścia:
    "wyłączyć TV wyłącznikiem sieciowym,
    nacisnąć przycisk [głośność+] i [głośność-] na klawiaturze lokalnej i przytrzymując je wciśnięte włączyć TV włącznikiem sieciowym."
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • #5 1977384
    bozio
    Poziom 22  
    Temat do dziś dnia nie został rozwiązany. Niedoczekałem sie na to co obiecał PREDATOR. Wobec czego temat zamykam.

POZDRAWIAM.
REKLAMA