logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mikrofon zewnętrzny i słuchawki bluetooth w laptopie z jednym wejściem

turbogurba 19 Sie 2019 18:31 1014 2
REKLAMA
  • #1 18123979
    turbogurba
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam, mam taki problem, a mianowicie nie wiem jak zgrać ze sobą mikrofon zewnętrzny z kablem mini jack 3,5mm i słuchawki JBL z bluetooth. Mikrofon podłączyłem do laptopa (który stety niestety ma tylko jedno wejście) i po sprawdzeniu przykładowo na TS'ie działa i wszystko git, natomiast dzwięk wydobywa się z wbudowanych głośników laptopa a nie z podłączonych przez bluetooth słuchawek. Wie ktoś jak zrobić, żeby działał i mikrofon zewnętrzny i słuchawki jednocześnie? Korzystam z Windowsa 10 :)
  • REKLAMA
  • #2 18125165
    Nozownik
    Poziom 19  
    Ocena: 19
    Generalnie wróżek tu nie ma. Dokładny model słuchawek, jaki to laptop? model, płyta główna, standard bluetooth w laptopie wyższy lub równy dla tego od słuchawek?
  • #3 18159762
    turbogurba
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    wejście audio ustawiłem jako mikrofon, słuchawki podłączyłem i na ts w ustawieniach > przechwytywanie tutaj ustawiłem na ten konkretny model mikrofonu, a w odtwarzaniu na słuchawki i wszystko działa, przepraszam, że tak późno odpisuje ale na miłość boską zapomniałem o temacie tutaj. dzięki za pomoc temat do zamknięcia ^^
REKLAMA