logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Komputer stacjonarny Wylacznie do gier (1200 Funtow max 6000 zlotych)

Adjuchas 05 Wrz 2019 23:10 351 2
REKLAMA
  • #1 18153620
    Adjuchas
    Poziom 9  
    Witam wszystkich.
    Jako ze o budowaniu i dobieraniu podzespolów do komputera znam sie tyle co nic zwracam sie do was,
    Przegladalem wiele serwisów komputerowych które swiadczą usługi sprzedaży gotowych zestawów komputerowych jak i oferują montaż komputerów z wybranych przez kupującego częsci (x-kom, chillblast, videoblogtech itp) i często w komentarzach na tych stronach lub/i na YT pod filmami recenzującymi te zestawy czytam ze za ta kwotę mozna złozyć o wiele wydajeniejszą maszynę.
    Do przeznaczenia mam 1200-1500 funtów (nie chce przekroczyć tej kwoty).
    Komputer będzie służył mi tylko i wyłacznie do grania w gry. (Wiedzmin 3 (przechodzę 20x i sie nie nudzi), Battlefield V , PUBG, GTA V. oraz nowsze tytuły. Wyczekuje naszego Cyberpunka
    Posiadam monitor 144 Hz.
    Nie potrzebuje wizualnych bajerów. Interesuje mnie głównie wydajnosc.
    Zalezaloby mi aby komputer trafił juz do mnie w postaci złożonej jednostki gotowej do uruchomienia. Gdyz moja wiedza o składaniu komputerów jest zerowa.
    Oraz aby mógł dojechać do mnie do U.K.
    Jako dodatkowa informacje dodaje ze zakupu planuje dokonac na przelomie listopada/grudnia gdyz czeka mnie wczesniej remont. Moze warto sie wstrzymac z dobieraniem komponentow.
    Dziekuje wszystkim za pomoc oraz życzę miłego dnia.
    Pozdrawiam. :bye:
  • REKLAMA
  • #2 18153639
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #3 18178284
    Adjuchas
    Poziom 9  
    NIE AKTUALNE
REKLAMA