logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Bluetooth USB nie działa po wyłączeniu laptopa - jak to naprawić?

][mako][ 18 Wrz 2005 15:44 948 5
REKLAMA
  • #1 1828783
    ][mako][
    Poziom 13  
    Ocena: 40
    witam
    mam problem kupiłem sobie dwa bluetoothy zeby podłączyć neta do laptopa ale ... :) bluetoothy działają bardzo dobrze a problem jest taki ze jak wyłącze laptopa i go później włącze to bluetooth (USB) nie startuje i zeby to uruchomic musze wyjąć bluetootha z gniazda i włorzyć go spowrotem a niedzieje się to natomiast jak tylko zrestartuje laptopa i jeszcze ten problem pojawia się czasami też na kompie głównym ale tylko czasami (zdażyło się dopiero pare razy) a na laptopie za każdym razem :| i co z tym zrobić bo jak będę tak wyciągał tego bluetootha i wkładał to za jakiś czas niebędzie juz go gdzie wkładać :(
  • REKLAMA
  • #2 1828808
    wertigo
    Poziom 14  
    - czy tak samo dzieje sie w przypadku innych urzadzen USB?
    - jesli to jakich?
    - sprawdz ustawienia USB w BIOSie

wert
  • REKLAMA
  • #3 1828967
    ][mako][
    Poziom 13  
    niemam za bardzo jak tego sprawdzic gdyż niemam podobnego urządzenia sprawdzałem za aparatem cyfrowym i aparat startuje bez problemu ale zaraz po tym jak podłaczyłem bluetootha to on tez wystartował więc niewiem co myśleć a w biosie niema żadnych ustawień dotyczących USB (przynajmniej ja nie znalazłem) aha i zapomniałem dodać że jak bluetooth niewystartował to sprawdziłem w menadżerze użądzeń czy winda go widzi i był on tam pod nieznane urządzenie usb :|
  • REKLAMA
  • #4 1829686
    wertigo
    Poziom 14  
    Co to za notebook?
    Chyba nie California Access?
  • REKLAMA
  • #5 1829813
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    Jaka wersja Windows też dobrze byłoby wiedzieć.
  • #6 1830301
    ][mako][
    Poziom 13  
    a więc tak laptop to Compaq Presario 1200 WinXP SP1 i moze się przyda bios jakiś Phoenix (jest w nim naprawde mało opcji :( )
REKLAMA