logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy blokada Messengera bez FB za częste logowanie jest trwała?

alik321 08 Wrz 2019 23:32 19005 5
REKLAMA
  • #1 18158584
    alik321
    Poziom 6  
    Ocena: 31
    Dzień dobry,
    czy zdarzyło się komuś że zablokowano mu dostęp do konta na messengerze bez FB?
    Jeżeli tak to czy blokada na Messengera jest tymczasowa czy może się zdarzyć, że już nie odzyskam konta?
    Jeżeli ktoś miał taki przypadek to ile to trwało?
    Po logowaniu na messengera bez FB przy użyciu numeru telefonu wyświetlił mi się komunikat: "Wygląda na to, że próbowałeś(aś) zbyt często używać tej funkcji. Zablokowano Ci możliwość korzystania z niej."
    Mam dwa konto, ale jedno z nich mi zablokowano. Korzystam tylko z tego jednego, które mi zablokowano. To drugie usunąłem.
  • REKLAMA
  • #2 18159320
    Malas1984
    Poziom 29  
    Ocena: 85
    Witam. Ja tak miałem ostatnio i niestety straciłem konto, musiałem założyć nowe. Gdy chciałem się zalogować drugi raz to wykryło podszywanie się o zablokowane zostało całkowicie. Spróbuj może ktoś coś mądrego napisze i dobrą radę da. Ja niestety nigdzie nie znalazłem pomocy, robiłem sam i tak się to skończyło. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 18159367
    alik321
    Poziom 6  
    Malas1984 napisał:
    Witam. Ja tak miałem ostatnio i niestety straciłem konto, musiałem założyć nowe. Gdy chciałem się zalogować drugi raz to wykryło podszywanie się o zablokowane zostało całkowicie. Spróbuj może ktoś coś mądrego napisze i dobrą radę da. Ja niestety nigdzie nie znalazłem pomocy, robiłem sam i tak się to skończyło. Pozdrawiam.

Miałeś Messengera bez Facebooka? A skąd wiedziałeś, że straciłeś konto? Próbowałeś się logować za pomocą numeru telefonu i cały czas wyskakiwał Ci ten komunikat? Jak długo próbowałeś się logować i bez rezultatu?
  • REKLAMA
  • #4 18160402
    Malas1984
    Poziom 29  
    Witam. Więc tak, miałem i mam Messenger bez FB. Niedawno coś mi się zblokowało i próbowałem przez kod nr tel. wejść, ale wyszło, że ktoś (czyli ja) próbuje się włamać mi na konto. I zostało całkiem zblokowane. Założyłem nowego, ale straciłem znajomych i wiadomości, zdjęcia itp. Cóż. Celowe działanie FB? Nie wiem.
  • REKLAMA
  • #5 18160857
    alik321
    Poziom 6  
    Malas1984 napisał:
    Witam. Więc tak, miałem i mam Messenger bez FB. Niedawno coś mi się zblokowało i próbowałem przez kod nr tel. wejść, ale wyszło, że ktoś (czyli ja) próbuje się włamać mi na konto. I zostało całkiem zblokowane. Założyłem nowego, ale straciłem znajomych i wiadomości, zdjęcia itp. Cóż. Celowe działanie FB? Nie wiem.

Miałeś informacje, że konto zostało całkiem zablokowane?
    Może można by to samo konto założyć na inny numer.
  • #6 18161395
    Malas1984
    Poziom 29  
    Tego to nie wiem, nie sprawdzałem miałem dość szarpania się z tym bo trochę mnie to wkurzyło. Wiem, że nic nie mogłem zrobić już. Albo się nie znam hihi...
REKLAMA