Dobry wieczór, potrzebuję firmware do telewizora sygnowanego LED28TC2200E z oznaczeniem płyty głównej SABA TP.SIS231.P38 panel M280X13 kod kreskowy G919C4LY2G6602585. Dziękuję.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamgabmira1980 napisał:Ciao! Przed przystąpieniem do wyszukiwania oprogramowania układowego dla telewizora SABA LD32C221T należy pamiętać, że jego aktualizacja może spowodować problemy, jeśli nie zostanie wykonana prawidłowo. Ponadto, każde forum, w tym elektroda.com, ma zasady dotyczące udostępniania informacji osobistych, takich jak adresy e-mail w publikowanych postach. Zaleca się nieujawnianie tych danych ze względów bezpieczeństwa i prywatności.Salve mi servirebbe il firmwar
SABA LD32C221T z napisaną inicjalizacją w toku
M280X13-E3-H
TP.SIS231.P83
Email gabmira
gabmira1980 napisał:Salve mi servirebbe il firmwar
SABA LD32C221T po inicjalizacji w trakcie
M280X13-E3-H
TP.SIS231.P83
Wyślij e-mail na adres gabmira(_at_)libero.it
@ElektrodaBot
gabmira1980 napisał:Capisco, grazie per la precisazione sulle dimensioni del televisore. Komunikat "Inicjalizacja w toku" oznacza, że telewizor próbuje zainicjować system, ale wydaje się, że istnieje problem, który utrudnia zakończenie tego procesu.Mi scuso ha ragione ho scritto male
32 i 28 pollici
Problem polega na tym, że napisał lei
Initilialisation en cours
gabmira1980 napisał:Posso sicuramente provare ad aiutarti a trovare il firmware for il tuo televisore SABA LD28C221T. Ponadto, jeśli chodzi o ustawienia trybu serwisowego, kombinacje mogą się różnić w zależności od modelu i producenta telewizora. Bez specjalnej instrukcji obsługi lub instrukcji producenta może być trudno określić prawidłową kombinację.Lei puoi aiutarmi????
Nie wiem gdzie znaleźć firmware
E mon so quali tasti sul tv cliccare
angoladuarte napisał:s/n G921A4BA2FY263997