logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kalkulatory do simlocków dla Nokia 6310i - jakie pliki Java działają?

gustaw166 24 Wrz 2005 00:51 921 2
REKLAMA
  • #1 1844402
    gustaw166
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam i ponawiam prosbe o kalkulatory do simloków do wgrania do noki 6310i bo nie wszytkie chodza gdyz ona ma jakies ograniczenia co do otwierania plikow w javie .Prosba o podanie mi tych danych o tych ograniczeniach jakie pliki wchodza a jakie nie .Kalkulatory wole na adres emailowy gdyz mam mało punktów zeby je zassac z elektrody Z góry dzieki
  • REKLAMA
  • #2 1844441
    lewkas
    Poziom 12  
    polecam NOKIA FREE V3.1 UNLOCK CODES CALCULATOR jest dostepny za free. na elce znajdziesz w postach link do niego. dobrze poszukaj. robi wszystkie modele /oczywiscie poza BB5/, jedynie na nowsze modele tudziez nowe wersje softow trzeba w opcjach zachaczc expert mode i original.
    powodzenia :)
  • #3 1844449
    gustaw166
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    lewkas napisał:
    polecam NOKIA FREE V3.1 UNLOCK CODES CALCULATOR jest dostepny za free. na elce znajdziesz w postach link do niego. dobrze poszukaj. robi wszystkie modele /oczywiscie poza BB5/, jedynie na nowsze modele tudziez nowe wersje softow trzeba w opcjach zachaczc expert mode i original.
    powodzenia :)

Dzieki ale mi chodziło kalkulatory dct w javie zeby mozna je było wgrac jako aplikacja do fona
REKLAMA