logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola A925 - brak połączeń Bluetooth z innymi telefonami, co zrobić?

Radagast20 24 Wrz 2005 23:48 956 3
REKLAMA
  • #1 1846906
    Radagast20
    Poziom 19  
    Ocena: 33
    witam!!!
    mam problem z bluetooth z motorola a925 problem jest taki ze nie moge nawiazac zadnego polaczenia z zadnym innym telefonem poprzez bt ale wiem ze bt jest aktywne poniewaz bez klopotow uzywam sluchawek co mam zrobic zeby zobaczyc inne telefony oraz zeby one zobaczyly mnie ??
  • REKLAMA
  • #2 1859929
    jaco777
    Poziom 24  
    Ocena: 29
    Musiz pogrzebać w ustawieniach oprogramowania do obsługi Bluetooth w tym telefonie. Niestety nie miałem tego telefonu w rękach, ale z tego o mi wiadomo to pod Symbina są różne oprogramowania do obsługi BT. Szukaj w tym kierunku. Symbian daje spore możłiwości w połączeniu z BT, poszukaj odpowiedniej aplikacji, ona powinna rozwiązać ten problem.
  • REKLAMA
  • #3 1859964
    Radagast20
    Poziom 19  
    Ocena: 33
    oki jestem w trakcie szukania
  • #4 1967004
    caiber
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    W oby dwoch telefonach musi byc wlaczony blu pozatym twoja motorola musi go znalesc wejdz do control panel w zakładkę connections i bluetooth wyskoczy okienko tam kliknij na add wyszkoczy okienko w kturym szuka urzadzenia i w drugim musisz tak samo wykryc motke pozatym jeśli wyskoczy podac kod pin w oby dwoch telefonach musi byc taki sam np 4
    to ustawia sie przy okazji jak wykryje urzadzenie (nie we wszystkich urzadzeniach jest to wymagane ja łączylem sie z v 500 i było to potrzebne
REKLAMA