logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Smartwatch Huawei GT 2CD - Opcje programisty huawei gt 2CD

Wryku 18 Lut 2020 18:27 1923 6
REKLAMA
  • #1 18478947
    Wryku
    Poziom 2  
    Ocena: 1

Poszukuję informacji odnośnie opcji programisty , jak je włączyć w zegarku, nie ma możliwości wyświetlić Build Nr żeby można było uruchomic opcje programisty.
    Co można z tym zrobić osoby zainteresowane tematem i mające wiedzę na ten temat proszę o odpowiedź.
    Pozdrawiam Adam.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 18479214
    n6210
    Poziom 29  
    Ocena: 169
    A ten zegarek ma WearOS w ogóle? Coś mi świta, że GT2 działał na LiteOS czy coś takiego to tam może nie być Developer mode...
  • REKLAMA
  • #3 18481367
    Wryku
    Poziom 2  
    No to szkoda i szczerze nie wiem czy ma ale mogę opis z pudełka dac w zegarku też nie ma więcej danych .
  • #4 18481392
    n6210
    Poziom 29  
    Poszukaj w sieci, powinno gdzieś być na czym to chula. Nie wiem co to jest to CD po 2, ale zwykły GT nie miał raczej wear-a.
  • REKLAMA
  • #5 18502504
    Wryku
    Poziom 2  
    Ok dzięki 👍
  • #6 18502560
    n6210
    Poziom 29  
    https://www.techradar.com/reviews/huawei-watch-gt-review
    Cytat:
    The first two Huawei Watch products were a big part of the initial success of the Android Wear operating system, so it came as a surprise when the company backed away from Google's wearable platform for the Huawei Watch GT.

Instead the company decided to use its own software for its latest smartwatch, which seems to sit adjacent to the Wear OS-toting Huawei Watch 2 in a separate line of products, rather than being a ‘Huawei Watch 3’ of sorts.
  • REKLAMA
  • #7 18504589
    Wryku
    Poziom 2  
    Dla zainteresowanych znalazłem sposób na kilka dodatkowych tarcz co prawda podobny był ale nie na ten model zegarka:

#Huawei #smartwach #gt2CD

1.Tworzymy ID Chiński na stronie Huawei
    2.Instalujemy Beta health Huawei
    3.Logujemy się na chiński ID
    4.Aktualizujemy aplikację
    5.Korzystamy z wszystkich dostępnych tarcz z chińskiego serwisu Huawei.

Osobiście ściągnąłem darmowe są jeszcze płatna w yenach ale już w to się nie zaglebialem

https://youtu.be/oXLFOZAz0yk

Z poza podstawowej wersji .

Dodano po 6 [minuty]:

Dla zainteresowanych znalazłem sposób na kilka dodatkowych tarcz co prawda podobny był ale nie na ten model zegarka:

#Huawei #smartwach #gt2CD

1.Tworzymy ID Chiński na stronie Huawei
    2.Instalujemy Beta health Huawei
    3.Logujemy się na chiński ID
    4.Aktualizujemy aplikację
    5.Korzystamy z wszystkich dostępnych tarcz z chińskiego serwisu Huawei.

Osobiście ściągnąłem darmowe są jeszcze płatna w yenach ale już w to się nie zaglebialem

https://youtu.be/oXLFOZAz0yk

Z poza podstawowej wersji .

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje informacji na temat włączenia opcji programisty w smartwatchu Huawei GT 2CD, jednak nie może znaleźć numeru kompilacji, co uniemożliwia aktywację tej funkcji. Inni uczestnicy dyskusji zauważają, że zegarek może działać na LiteOS, co może wykluczać obecność trybu dewelopera. Wskazują również, że model GT 2CD nie ma WearOS. Użytkownik znalazł sposób na uzyskanie dodatkowych tarcz zegarka poprzez stworzenie chińskiego ID na stronie Huawei i zainstalowanie aplikacji Beta Health, co pozwala na dostęp do większej liczby tarcz.
REKLAMA