Witam. Chcę wyczyścić system grzewczy, ale nie da się go wyjąć. Przekręcam wajchę w lewo tak jak zawsze a teraz zachowuje się tak jakby w ogóle ten nazwijmy to system odblokowania nie działał. Ktoś pomoże?
Podczas włączania ekspresu gdy system grzewczy się włącza (pojawiają się po kolej ikony mocy kawy) nagle one migają. Czy to znaczy, że system grzewczy już się po prostu popsuł? Ekspres mam od 2012 roku więc wszystko możliwe.
Proszę o pomoc.
Dodano po 6 [minuty]:
Te ikony podczas włączania systemu grzewczego nie migają, ale nagle znikają. Przepraszam za pomyłkę.
Systemu grzewczego nie da się ruszyć a nie chcę robić tego na siłę.
Dodano po 2 [minuty]:
Oczywiście Nivona 605 to ekspres do kawy. Przepraszam, że nie dopisałem w temacie.
Podczas włączania ekspresu gdy system grzewczy się włącza (pojawiają się po kolej ikony mocy kawy) nagle one migają. Czy to znaczy, że system grzewczy już się po prostu popsuł? Ekspres mam od 2012 roku więc wszystko możliwe.
Proszę o pomoc.
Dodano po 6 [minuty]:
Te ikony podczas włączania systemu grzewczego nie migają, ale nagle znikają. Przepraszam za pomyłkę.
Systemu grzewczego nie da się ruszyć a nie chcę robić tego na siłę.
Dodano po 2 [minuty]:
Oczywiście Nivona 605 to ekspres do kawy. Przepraszam, że nie dopisałem w temacie.