logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kamerka samochodowa Xblitz Black Bird - nie zawsze dobrze nagrywa

rysjo 29 Lut 2020 20:47 1617 4
REKLAMA
  • #1 18501966
    rysjo
    Poziom 8  
    Ocena: 4
    Witam. Mam w samochodzie kamerkę Xblitz Black Bird i mam taki problem. Po włączeniu się kamerki zapala się sygnał że kamerka nagrywa, przy próbie odtworzenia na kompie pokazuje błąd 0xc00d36e5, ale nie każdy plik jest uszkodzony (co któryś da się odtworzyć). Próbowałem już na różnych odtwarzaczach, nic nie skutkuje. Znalazłem jakiś program w internecie który naprawia pliki mov ale w wersji free tylko 1,5min. Nie wiem co mam zrobić? Czy kamerka jest uszkodzona, czy oprogramowanie?. Kamerka w plikach które są nagrane i daje się je odtworzyć daje bardzo dobry obraz, więc szkoda by jej było. Czy da się to naprawić? Nadmieniam że karta SD jest ok., sprawdzona na innych nagraniach i na innych kartach jest to samo.
    Pozdrawiam. :D
  • REKLAMA
  • #2 18503345
    KRY5PIN
    Poziom 37  
    Ocena: 467
    Robiłeś reset kamerki??
  • REKLAMA
  • #3 18504675
    rysjo
    Poziom 8  
    Robiłęm formatowanie , ale jak zrobić reset ? (Jest opcja ustawienia domyślne-czy to jest to) a może użyć coś takiego jak w załączniku Trochę boję się tego robić ażeby całkiem nie zepsuć
    Załączniki:
    • Xblitz Black Bird? [aktualizacjia] .docx (1.43 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 18504922
    KRY5PIN
    Poziom 37  
    Ocena: 467
    Powinieneś mieć gdzieś na odbudowie taki malutki przycisk, trzeba go albo dłużej przytrzymać albo nacisnąć jeden raz.
  • #5 18505533
    rysjo
    Poziom 8  
    Znalazłem ten przycisk , wielkie dzięki , rzeczywiście chyba zresetowałem , ale sprawdzę dopiero jak pojadę samochodem. Dam odpowiedź co do wyniku. Bo muszę powprowadzać wszystkie ustawienia. Jeszcze raz dziękuję.
REKLAMA