logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Brother DCP-1622WE drukuje czarne paski po wymianie toneru

Asiasiasia 09 Mar 2020 10:46 3510 5
REKLAMA
  • #1 18520021
    Asiasiasia
    Poziom 1  
    Moja drukarka drukuje czarne paski po wymianie toneru. Toner jest oryginalny, dopasowany do drukarki. To jest drugie drukowanie, pierwsze było normalne.
    Załączniki:
    • IMG_3732.jpg (1.12 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 18522355
    ERESJOT
    Poziom 22  
    Ocena: 21
    Witam. Toner jest oryginalny "ORYGINALNY" Brothera, czy oryginalny innego producenta lub oryginalny napełniany? Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #4 19349605
    notlikeu88
    Poziom 2  
    Dzień dobry,

mam podobny problem - drukarka brother DCP 1610W series. Pierwszy toner - wszystko chodziło w miarę elegancko. Kupiłam nowy toner, podobno oryginalny brother i po jakimś miesiącu od wymiany zaczął drukować czarny pasek. Przesunęłam suwak bębna zgodnie z informacjami na forum, ale jest tylko gorzej. Co robić? Drukarka kupiona niecały rok temu.
    Załaczam wydruk strony testowej.
    Załączniki:
    • Scan2021-03-29_214510.pdf (1.69 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #5 19351778
    SilverGTA
    Poziom 22  
    Ocena: 94
    Sprawdź czy wałek tonera jest jednolicie matowy i czy nic nie wpadło do środka choćby kawałek papierka, bo tak wskazuje wydruk.Oryginalny oryginalny czy tylko firmowe wytłoczenie Brother a wysyłka w pudełku nie oryginalnym? Jak nie było tego na poprzednim tonerze to zareklamuj obecny.
  • #6 19369324
    notlikeu88
    Poziom 2  
    Dziękuję, pomogło - wyjęłam toner, delikatnie przetarłam element z jakiś paproszków i pomogło :)

Toner oryginalny w oryginalnym opakowaniu brother.
REKLAMA