logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak naprawić ciemny ekran przy starcie Windows 10 Pro?

michal84tbg 28 Mar 2020 21:15 618 2
REKLAMA
  • #1 18568182
    michal84tbg
    Poziom 1  
    Witam. Mam problem. System Windows 10 nie uruchamia się poprawnie. Włączam laptopa, pokazuje się na początku logo Windowsa, a po chwili ekran robię się ciemny i tak pozostaje. Jak chce wejść na awaryjny system to nie mogę bo to samo dzieje się. Gdzie mogę znaleźć jaki dokładne system mam zainstalowany? Wiem, że Windows 10 pro, ale nie wiem czy tylko tyle wystarczy czy jest jeszcze więcej informacji na jego temat. Ja tylko te znam. jak to naprawić, żeby uniknąć formatowania i instalowania systemu? Proszę o pomoc.

Pozdrawiam serdecznie

Jak naprawić ciemny ekran przy starcie Windows 10 Pro? Jak naprawić ciemny ekran przy starcie Windows 10 Pro? Jak naprawić ciemny ekran przy starcie Windows 10 Pro? Jak naprawić ciemny ekran przy starcie Windows 10 Pro?
  • REKLAMA
  • #2 18568189
    safbot1st
    Poziom 43  
    Ocena: 1583
    Napisz jaki to PC. Podaj SMART dysku z innego PC.
    michal84tbg napisał:
    żeby uniknąć formatowania i instalowania systemu ?

W takim stanie jak masz obecnie PC, to raczej nie unikniesz.
  • #3 18568477
    winmap
    Poziom 38  
    Ocena: 748
    Jeżeli dysk jest sprawny, naprawa nie pomaga. Jak masz płytę ratunkową, kopię tego systemu to jeszcze można próbować.. przerabiałem to.. Bez formatu się nie obylo.
REKLAMA