logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Filmy z internetu - Filmy pl za granicą jakie platformy

ad10ay 04 Kwi 2020 13:20 840 8
REKLAMA
  • #1 18587881
    ad10ay
    Poziom 4  
    Ocena: 13
    Witam
    Klikam z zagranicznego IP i nie mogę znaleźć platform które udostępniały by możliwość oglądania filmów za granicą polskich, z polskim lektorem albo napisami. (mogą być płatne) Może ktoś coś polecić. Może jest jakiś sposób żeby można było oglądać np z vod za granicą?
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 18587995
    safbot1st
    Poziom 43  
    Ocena: 1583
    ad10ay napisał:
    Może jest jakiś sposób żeby można było oglądać np z vod za granicą?

Darmowy VPN.
  • #3 18588040
    ad10ay
    Poziom 4  
    znalazłem na szybko coś takiego dla chrome: ExpressVPN Nie jest to gratis. Czy można znaleźć cos gratis czy to tylko pic z tym "gratis". Może ktoś coś poleci.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 18588133
    ad10ay
    Poziom 4  
    "...postawisz sobie własny..." na to jestem za cienki. Co możesz polecić do filmów na czas "robienia z ludzi debili"
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #6 18588218
    safbot1st
    Poziom 43  
    ad10ay napisał:
    czy to tylko pic z tym "gratis".

Uważasz, że nic nie warte moje porady?
    ad10ay napisał:
    Co możesz polecić do filmów na czas "robienia z ludzi debili"

Rozwiń co masz na myśli <czas "robienia z ludzi debili">?
  • #7 18589223
    ad10ay
    Poziom 4  
    "Uważasz, że nic nie warte moje porady?" Bardzo Tobie dziękuję!!! Jestem trochę z innej epoki. Dzięki twoim poradom wiem o co chodzi. Nigdy nie oglądałem filmów przez internet, i pewnie by tak było dalej gdyby nie sztuczna pandemia.
    "robienia z ludzi debili" mam na myśli to, że siedzę w domu i czekasz (nie wiadomo na co) na to, aż wszystko poupada i potem ydowski kapitał przejmie wszystko co się da. 1/3 światowego kapitału w jednych łapach to im za mało. Jestem w areszcie domowym, bez wyroku. Nic nie zrobiłem nikogo nie okradłem ani nie zabiłem. Chcę wiedzieć dlaczego tak jest i kto za to odpowiada, a nie ile ludzi umarło, bo i tak umierają codziennie. I jeszcze to ...nie chce pisać na forum bo to nie ten temat
  • Pomocny post
    #8 18589522
    safbot1st
    Poziom 43  
    To pierwsze nie sarkazm mam nadzieję.
    Sprawdź OpenVPN. Zainstaluj. Jak będziesz miał zapytania jak włączyć, pisz.
    Prędkość z tego co pamiętam, tak z 1/4 tego co powinno miałem jakoś.
  • #9 18591435
    ad10ay
    Poziom 4  
    W sieci jest bardzo jest dużo ludzi dobrych którzy pomagają (dzielą się swoją wiedzą) bezinteresownie. Dlaczego miałbym być wobec nich złośliwy, nawet pies nie gryzie ręki która go karmi. Jak będę miał pytania to się odezwę.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje platform do oglądania polskich filmów za granicą, z polskim lektorem lub napisami. W odpowiedziach pojawiają się sugestie dotyczące użycia VPN, w tym darmowych i płatnych opcji, takich jak ExpressVPN oraz OpenVPN. Użytkownicy dzielą się doświadczeniami związanymi z prędkością i konfiguracją VPN, a także wyrażają chęć pomocy w kwestiach technicznych. Wspomniano również o problemach związanych z dostępem do treści w sieci oraz o potrzebie wsparcia w korzystaniu z nowych technologii.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA