Mam drukarkę Brother J315W dziś nagle ani na laptopie ani na stacjonarnym nie drukuje.
Drukarka połączona przez wi-fi.
W komputerach pokazuje, że nie ma oczekujących dokumentów.
Oba komputery widzą drukarkę jako aktywną.
Zresetowałem komputery i ruter.
Wprowadziłem ponownie hasło wi-fi do drukarki. Drukarka wydrukowała stronę testową pokazując że połączona.
Ale z komputerów nie drukuje. Klikam drukuj, niby wysłane do drukarki, w aplecie drukarki znika, ze niby poszło i nic nie oczekuje, a nie drukuje.
Jak kliknę skanuj to skanuje, ale nie drukuje.
Teraz jeszcze próbowałem na jednym z komputerów przeinstalować sterowniki i nie pomogło.
Na kablu USB też nie drukuje.
Dodam jeszcze, że jak kliknę drukuj to podświetlenie drukarki się rozjaśnia jakby otrzymała sygnał od kompa, ale nie drukuje.
Ksero działa - ze skanera drukuje.
Skanuje na komputer również.
Tylko nie drukuje.
Drukarka połączona przez wi-fi.
W komputerach pokazuje, że nie ma oczekujących dokumentów.
Oba komputery widzą drukarkę jako aktywną.
Zresetowałem komputery i ruter.
Wprowadziłem ponownie hasło wi-fi do drukarki. Drukarka wydrukowała stronę testową pokazując że połączona.
Ale z komputerów nie drukuje. Klikam drukuj, niby wysłane do drukarki, w aplecie drukarki znika, ze niby poszło i nic nie oczekuje, a nie drukuje.
Jak kliknę skanuj to skanuje, ale nie drukuje.
Teraz jeszcze próbowałem na jednym z komputerów przeinstalować sterowniki i nie pomogło.
Na kablu USB też nie drukuje.
Dodam jeszcze, że jak kliknę drukuj to podświetlenie drukarki się rozjaśnia jakby otrzymała sygnał od kompa, ale nie drukuje.
Ksero działa - ze skanera drukuje.
Skanuje na komputer również.
Tylko nie drukuje.