logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Telewizor Philips 43pus7334/12. Wyrzuca do głównego menu androida.

vebroz 14 Cze 2020 17:19 1131 2
REKLAMA
  • #1 18758911
    vebroz
    Poziom 4  
    Ocena: 11
    Witam. Tak jak w temacie posiadam telewizor philips 43pus7334/12 od jakiś 3 tygodni do dziś było super. Właczyłem go jak codzień właczyłem sobie grę na laptopie i po kablu hdmi chciałem pograć, a tu problem bo co jakąś minutę jak nie szybciej wyrzuca do głownego menu telewizora... Resetowałem tv do ust. Fabrycznych, instalowałem ponownie, czyściłem pamięć podręczną i internetu i dalej to samo... Wie ktoś co można z tym zrobić? Dodam, że po wyłączeniu wifi problem ustępuję. Dodaję filmik co i jak. https://youtu.be/xwg1aq_9i1E
  • REKLAMA
  • #2 18759041
    MARCIN.SLASK
    Specjalista AGD
    Ocena: 2661
    U mnie jak miałem podłączony dekoder cyfrowy i laptop. To wczasie oglądania Netflixa albo przełączało się samo na HDMI (losowe, nawet te nieużywane) albo na tuner TV.
    Był w serwisie, niby wszystko u nich OK, wygrali soft, ale po kilku dniach znowu to samo. Odłączyłem kabel HDMI co miałem podłączony laptop i na razie jest dobrze.
    Coś z tym softem jest nie tak. Raz na 1-2 tygodnie restart i przywracanie systemu. Irytuje, bo z 3-4 minuty trzeba czekać.
  • #3 18760692
    vebroz
    Poziom 4  
    Ocena: 11
    No to tutaj nie ważne czy mam właczone hdmi po prostu główne menu cały czas się odświeża jakby

Dodano po 3 [minuty]:

Ogólnie wczoraj w nocy przeszło było wszystko git a teraz go włączyłem i dalej to samo...

Dodano po 1 [godziny] 59 [minuty]:

A może ktoś wie jak i czy w ogóle się da zrobić hard reset androida? Zauważyłem, że jak go resetuje to praktycznie tylko konta i ustawienia tv sie resetują, a w menu głównym pokazują się rzeczy z youtube, które oglądałem i z netflixa też
REKLAMA