logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

MX32F0201 Karta katalogowa, Ten element jest w UFO Drone Toys.

Agus R 13 Lip 2020 17:53 4179 3
REKLAMA
Treść została przetłumaczona angielski » polski Zobacz oryginalną wersję tematu
  • #1 18815481
    Agus R
    Poziom 2  
    MX32F0201 Karta katalogowa, Ten element jest w UFO Drone Toys.
    Witam wszystkich. Czy ktoś zna kartę katalogową MX32F0201?
    Szukałem w Google, ale nie mogę nic znaleźć na temat tego układu scalonego.
    Ten komponent jest w U.F.O Drone Toys. Proszę o pomoc...
  • REKLAMA
  • #2 19138006
    serbyxp
    Poziom 1  
    Szukam również datasheet dla tego układu. Mam problem z małym dronem korzystającym z tego chipa i mam również problem ze znalezieniem datasheet, aby rozwiązać problem. Problem, który mam, polega na tym, że silniki dronów zatrzymują się w locie (tylko około 1 metra nad ziemią i przeciągają się). Próbuję trzymać drona i w zależności od kąta, silniki będą nadal działać. Myślę, że ma to związek z jakimś wyrównywaniem lotu, awarią lub kalibracją żyroskopu. Był to tani dron ze strony Wish, a dokumentacja nie istnieje, więc próbuję go odtworzyć, aby znaleźć problem do naprawienia przed porzuceniem go. Czy znalazłeś jakieś informacje na temat tego układu scalonego? A może wskrzeszenie tego posta zobaczy ktoś, kto ma jakieś informacje na ten temat.

Dziękuję Ci.
  • REKLAMA
  • #3 21131543
    amitf1255
    Poziom 1  
    Znalazłem kartę katalogową, ale jest w innym języku. Wiem, że jest już za późno. Ale ten post może pomóc innym w przyszłości
    Załączniki:
    • e587154be5b0674e93f1c641cb33f47c (1).pdf (2.61 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #4 21423883
    wyattbolton261
    Poziom 1  
    Czy ktoś wie, jaka to marka? Próbuję znaleźć API lub SDK

Dodano po 1 [min]:

>>21131543 To mi pomogło, chcę spróbować znaleźć API lub SDK
REKLAMA