logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Konfiguracja port forwarding dla serwera Arma 3 na routerze EVW32C

Dervi 21 Lip 2020 23:22 1860 4
REKLAMA
  • #1 18830592
    Dervi
    Poziom 6  
    Ocena: 1
    Dobry! Jako ze naszla mnie ochota na granie z kolegami w Arma 3, chcialbym tam postawic serwer. Jedynie co potrzebowalbym zrobic, to zrobic port forward na portcie 2302. Jak mam to zrobic jesli nie moge sie zalogowac do routera?
    Wpisywalem wiele kombinacji,a zadne z tych, nie dzialalo. Nie znam sie na tym, wiec wysle screnshota:

https://imgur.com/a/icyhWIU

to jest do czego chce sie zalogowac:

https://imgur.com/a/l10b3ai
  • REKLAMA
  • #2 18830620
    KOCUREK1970
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 5474
    @Dervi
    Nic nie zrobisz, bo Vectra ma dla detalisty zablokowany panel w ich routerach.
    Musisz w panelu Vectry na portalu abonenta przełączyć router w bridge (most) i podłączyć swój router, ale dodatkowy warunek, to publiczne najlepiej stałe IP (bez stałego/publicznego IP nie przekierujesz portu).
  • REKLAMA
  • #3 18831271
    Dervi
    Poziom 6  
    Ocena: 1
    KOCUREK1970 napisał:
    @Dervi
    Nic nie zrobisz, bo Vectra ma dla detalisty zablokowany panel w ich routerach.
    Musisz w panelu Vectry na portalu abonenta przełączyć router w bridge (most) i podłączyć swój router, ale dodatkowy warunek, to publiczne najlepiej stałe IP (bez stałego/publicznego IP nie przekierujesz portu).

No to niezle, nie mam zamiaru kupowac drugiego routera...
  • REKLAMA
  • #4 18833814
    Laliga
    Poziom 8  
    Ocena: 27
    Spokojnie można wejść w panel tylko trzeba trochę pokombinować.
  • #5 18833829
    KOCUREK1970
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 5474
    Laliga napisał:
    Spokojnie można wejść w panel tylko trzeba trochę pokombinować.

KOCUREK1970 napisał:
    warunek, to publiczne najlepiej stałe IP (bez stałego/publicznego IP nie przekierujesz portu).

Bez tego możesz sobie kombinować ile chcesz.
REKLAMA