logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki czytnik ebooków do 300 zł z czytnikiem kart microSD?

Makumbusz 15 Sie 2020 02:26 747 4
REKLAMA
  • #1 18870984
    Makumbusz
    Poziom 4  
    Ocena: 3
    Witam,
    rozważam zakup czytnika ebook. Zależy mi na jakości, chcę pewny sprzęt który nie zetnie się w najmniej spodziewanym momencie.
    Mój poprzedni zakończył żywot po upadku z 0.5m na dywan
    Cena do 300zł. Najlepiej żeby miał czytnik kart microSD:)
    Jeśli jest ktoś kto zna lub posiada czytnik ebooków i sądzi że to pewny sprzęt prosiłbym o radę.
  • REKLAMA
  • #2 18871091
    speedy9
    Pomocny dla użytkowników
    Ocena: 2420
    Większość pewnie poleci Kindle. Ja mam w domu dwa Pocketbooki Touch Lux 3 oraz 4. Ekran mają super (podświetlany). Może demonami prędkości nie są, ale użytkuje się dobrze. Tylko niestety taka 4 kosztuje zdecydowanie więcej jak 300zł.
  • REKLAMA
  • #3 20947603
    xbajt
    Poziom 17  
    Ocena: 42
    Sam obecnie czukam czegoś do 1000 zł
  • REKLAMA
  • #5 20949209
    nspd
    Poziom 12  
    Ocena: 6
    Mam Inkbook Calypso i nie mam na co narzekać - wybrałam czytnik pod kątem kompatybilności z Legimi i EmpikGo a w przypadku tego modelu jest pełna - żeby ściągnąć ebooki z biblioteki aplikacji nie muszę go podpinać do komputera, wszystko ogarniam w czytniku. Jest lekki, dobrze leży w dłoni, strony zmieniać można na trzy różne sposoby, podświetlenie ułatwia czytanie po zmroku.

Moderowany przez Felini:

3.1.10. Rozpowszechnianie, bez zgody Usługodawcy, reklamy w każdej postaci, w tym kryptoreklamy.

REKLAMA