logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Mikroprocesorowy sterownik do zgrzewarki punktowej DIY (BTA16)

D.Orzechowsky 17 Wrz 2020 08:53 2301 3
REKLAMA
  • #1 18927516
    D.Orzechowsky
    Poziom 6  
    Ocena: 18
    Witam!

Mam przyjemność zaprezentować zestaw do samodzielnej budowy zgrzewarki. Prezentowany sterownik wymaga jedynie podłączenia zasilania sieciowego i transformatora od mikrofalówki. Urządzenie posiada czytelny wyświetlacz LCD z możliwością ustawiania czasu i trybu zgrzewania (jedno- i dwupulsowy). Obciążenie indukcyjne jest załączane w szczycie sinusoidy, dzięki czemu udar prądowy jest minimalny. Najtańsze sterowniki takiej możliwości nie mają, załączają obciążenie w losowym momencie lub - co gorsza - załączają trafo w zerze.
    Sterownik zapamiętuje ostatnią nastawę czasu i trybu, więc nie trzeba za każdym razem od nowa go ustawiać.
    Część sieciowa 230V jest całkowicie odizolowana galwanicznie od części niskonapięciowej (transformator TEZ 2.0 230/6V + optotriak MOC3021 + transoptor PC814).

Cena: 120zł (promocyjna) + koszty wysyłki (DPD, DPD pickup, paczkomat, paczka w ruchu)
    Pierwsza partia produktu - na razie będę miał 10 zestawów.
    Istnieje możliwość zakupu w sklepie internetowym https://evwhite.pl/sklep/sterownik-do-zgrzewarki-punktowej-uklad-zmontowany/
    lub na Allegro Lokalnie https://allegrolokalnie.pl/oferta/polski-gotowy-sterownik-do-zgrzewarki-punktowej
    W razie pytań zapraszam do kontaktu PW.
    Pozdrawiam!
    Damian

[Sprzedam] Mikroprocesorowy sterownik do zgrzewarki punktowej DIY (BTA16) [Sprzedam] Mikroprocesorowy sterownik do zgrzewarki punktowej DIY (BTA16) [Sprzedam] Mikroprocesorowy sterownik do zgrzewarki punktowej DIY (BTA16) [Sprzedam] Mikroprocesorowy sterownik do zgrzewarki punktowej DIY (BTA16)
  • REKLAMA
  • #2 20910620
    cyzoz
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Cześć, czy powyższy projekt jest gdzieś dostępny?
  • REKLAMA
  • #4 20910654
    cyzoz
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Dziękuję, ale zależało by mi na wersji z arduino, chciałem mieć możliwość potestować,
    opcje z kontrolą prądu , temperatury i napięcia, Interesuje mnie nawet sama płytka.
REKLAMA