logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LCD WU4535A-01 - identyfikacja wyświetlacza graficznego LCD ze sterownika Estyma

ElDesign 26 Wrz 2020 19:59 1800 3
REKLAMA
  • #1 18944297
    ElDesign
    Poziom 13  
    Ocena: 19
    Jest to wyświetlacz graficzny z paneli sterujących do sterowników Kostrzewa / Estyma Igneo i podobnych.

Padł już dwa razy, za każdym razem wysyłka do serwisu, długie czekanie i nieciekawa kwota do zapłaty.
    Jestem prawie pewny, że nic więcej niż sam wyświetlacz nie został tam wylutowany i wlutowany nowy.
    Czytałem też na elektrodzie i innych forach, że te wyświetlacze lubią paść same z siebie.
    Panel wygląda tak:
    LCD WU4535A-01 - identyfikacja wyświetlacza graficznego LCD ze sterownika Estyma
    A wylutowany wyświetlacz tak:
    LCD WU4535A-01 - identyfikacja wyświetlacza graficznego LCD ze sterownika Estyma LCD WU4535A-01 - identyfikacja wyświetlacza graficznego LCD ze sterownika Estyma
    Szukanie w wyszukiwarkach nic nie daje, szukałem też na stronie winstara i raystara ale nic podobnego nie znalazłem.
    Może ktoś wie co to za model i gdzie go można nabyć? To LCD typu COG.
  • REKLAMA
  • #2 19904659
    piterekgti1
    Poziom 6  
    Ocena: 1
    Witam.
    Czy udało się zidentyfikować ten wyświetlacz? Mam taki padnięty w sterowniku solarnym.
  • REKLAMA
  • #3 20755676
    igorduleba123
    Poziom 1  
    Czy jak Ci padł wyświetlacz to się świecił a nie było widać danych?
  • #4 20755766
    piterekgti1
    Poziom 6  
    Ocena: 1
    Tak, jedynie podświetla bez żadnych informacji
REKLAMA