logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie pobrać Borland Delphi 5.0 – legalne źródła starszej wersji komercyjnej

rrkusz 11 Paź 2005 12:59 1083 4
REKLAMA
  • #1 1889759
    rrkusz
    Poziom 18  
    Ocena: 35
    Mam taki problem nie moge nigdzie znaleźć programu do progreamowania Borladn Delphi v5.0 jest to wersja komercyjna.

Szukałem na google wszedłem na stronke producenta ale tam równieżnie mogę znaleźć.

Jak by ktoś może wiedzial gdzie moge znalezc ten program to poprosze o linka do stronki z programem.

Z góry dziekuje !
  • REKLAMA
  • #2 1889921
    (LIDER)
    Poziom 17  
    Ocena: 6
    1. Na tym forum nie dostaniesz linka do pełnej wersji tego języka programowania
    2. Nie wiem czy wogóle dostaniesz takiego linka
    3. Ja znalazłem link do trialówki 60 dni, ale coś mi nie chce chodzić:
    ftp://ftp.inprise.com/pub/delphi/trial5/D5TRIAL.EXE
    4. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 1890397
    rrkusz
    Poziom 18  
    No próbuje wejść na tego linka ale nie idzie wlasnie chodzi mi o trialówke albo jakas darmowa wiem ze napewno borland delphi v5.0 jest darmowa ale nie moge jej znalezc :(
  • REKLAMA
  • #4 1891073
    Newbi
    Poziom 2  
    A dlaczego wersja 5 ??

Borland Delphi 5 w wersji Personal jest darmowy, ale nie mozesz go uzywac komercyjnie, tzn nie sprzedasz programu ktory napiszesz. Polecam Delphi 2005 Personal, dostajesz srodowisko win32, .NET i C#, a co najwazniejsze mozesz uzywac go komercyjnie jako osoba prywatna :D

P.S Delphi 2005 znajdziesz w komputer świecie ekspercie plus, na płytce DVD znajdziesz jeszcze mase innych srodowisk np. ms visual Studio 2005 i C++ Builder 6 personal
  • #5 1891374
    rrkusz
    Poziom 18  
    No wlasnie chodzi mi o taki darmowy na poczatek poniewaz zaczałem studia informatyczne i musze sie podszkolic w programowaniu boi cos ciezko mi z tm idzei wiec to ma byc jak narazie tylk do nauki :D
REKLAMA