logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Piec gazowy Beretta nie włącza wentylatora - błąd 34, czerwona lampka, skraplająca się woda

Dawidbet 01 Paź 2020 14:37 2091 1
REKLAMA
  • #1 18953240
    Dawidbet
    Poziom 1  
    Witam,
    Mam problem z wentylatorem który nie chce się włączyć, urządzenie przez chwile pracuje po czym wyskakuje błąd 34 ,oraz zapala się czerwona lampka. Gdzieś z zbiornika czasami skrapla się woda nie jest to duża ilość ,ale zauważyłem nie daleko wentylatorka wodę.(czuć jakby gdzieś coś zwarło)Wentylator jest połączony z urządzeniem przez które przechodzi gaz, jednak to urządzenie nie ma prądu ( zaznaczone w czerwonym kole ).
    Ogólnie to chciałbym to bezpiecznie zdemontować, jednak może się ktoś znajdzie i mi poradzi co mam z tym zrobić.
    Czekam na wizytę serwisu , ale zostałem poinformowany że to nie będzie dziś, a ciepło w domu muszę mieć więc próbuje w miarę swoich możliwości to naprawić. Piec gazowy Beretta nie włącza wentylatora - błąd 34, czerwona lampka, skraplająca się woda Piec gazowy Beretta nie włącza wentylatora - błąd 34, czerwona lampka, skraplająca się woda Piec gazowy Beretta nie włącza wentylatora - błąd 34, czerwona lampka, skraplająca się woda Piec gazowy Beretta nie włącza wentylatora - błąd 34, czerwona lampka, skraplająca się woda Piec gazowy Beretta nie włącza wentylatora - błąd 34, czerwona lampka, skraplająca się woda Piec gazowy Beretta nie włącza wentylatora - błąd 34, czerwona lampka, skraplająca się woda

Chcę zdemontować wentylator wraz z urządzeniem niżej które jest z nim połączone.
    Z góry dzięki za pomoc
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 18953404
    grv
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    Jak nie masz wiedzy nawet co to za "urządzenie" - zawór gazowy, to lepiej się za to nie bierz i nie ryzykuj życiem i zdrowiem swoim i rodziny.
REKLAMA