Witam Kolegów
Szukam telewizora do sypialni. W przedziale wielkości 32" - 43". W kwocie +/- 1500zł.
Przy ostatnim zakupie telewizora do salonu w 2013r, również posiłkowałem się tym wątkiem, więc teraz również myślę, że otrzymam pomoc
Wtedy wybór padł na plazmę Panasonica X60 50"
Więc tak... telewizor do sypialni (nie oczekuję od niego fajerwerków). W przekątnej 32-43, optymalnie chyba byłoby 40", ponieważ może mnie ograniczyć ilość miejsca na ścianie przy suficie skosowym
Telewizor będzie podpięty pod najtańszą ofertę C+ z satelity, więc kanałów w rozdzielczości 4K tam nie będzie
myślę, że matryca FullHD w zupełności mi wystarczy
Smart... chyba również nie będzie mi potrzebny.. YouTube, Netfliksów raczej nie będę na nim oglądał
Panowie... telewizor będzie przytwierdzony do ściany, więc byłoby miło, żeby miał wbudowany tuner DVB-S2 oraz gniazdo CI+.
Jakieś plusy, minusy użytkowania dekodera, a wbudowanego tunera DVB-S2 w telewizorze ?
1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? 2-3m
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? na wprost
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? -
4. Jaką markę preferujesz? Panasonic
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 32"-43"
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? Satelita Canal+
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? -
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? nie
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? nie
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? wieczorami
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? 1500zł
Szukam telewizora do sypialni. W przedziale wielkości 32" - 43". W kwocie +/- 1500zł.
Przy ostatnim zakupie telewizora do salonu w 2013r, również posiłkowałem się tym wątkiem, więc teraz również myślę, że otrzymam pomoc
Więc tak... telewizor do sypialni (nie oczekuję od niego fajerwerków). W przekątnej 32-43, optymalnie chyba byłoby 40", ponieważ może mnie ograniczyć ilość miejsca na ścianie przy suficie skosowym
Telewizor będzie podpięty pod najtańszą ofertę C+ z satelity, więc kanałów w rozdzielczości 4K tam nie będzie
Panowie... telewizor będzie przytwierdzony do ściany, więc byłoby miło, żeby miał wbudowany tuner DVB-S2 oraz gniazdo CI+.
Jakieś plusy, minusy użytkowania dekodera, a wbudowanego tunera DVB-S2 w telewizorze ?
1. Jak daleko siedzisz od ekranu telewizora? 2-3m
2. Czy siedzisz na wprost ekranu czy bokiem do ekranu? na wprost
3. Jaki telewizor posiadasz obecnie? -
4. Jaką markę preferujesz? Panasonic
5. Jakiej wielkości telewizora szukasz? 32"-43"
6. Jaki sygnał i urządzenia będą podłączone do telewizora? Satelita Canal+
7. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? -
8. Czy będziesz grał w gry, a jeśli tak to na konsoli czy komputerze PC? nie
9. Czy będziesz aktywnie korzystać z systemu SMART telewizora? nie
10. Oglądasz wieczorami czy w dzień? wieczorami
11. Ile pieniędzy możesz przeznaczyć na zakup telewizora? 1500zł