logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HUAWEI Watch GT 2e - Problem ze sparowaniem z Xiaomi Mi Note 10

Malediwyps 01 Gru 2020 22:03 33102 4
REKLAMA
  • #1 19083295
    Malediwyps
    Poziom 2  
    Ocena: 8
    Zakupiłem HUAWEI GT 2e ale nie mogę go sparować z moim telefon - Xiaomi Mi Note 10.
    Zainstalowana aplikacja Huawei Zdrowie widzi smartwatcha ale przy próbie sparowania mam komunikat, że nie obsługuje tego urządzenia =jak rozumiem telefon tego modelu zegarka...
    Czy jesteście mi w stanie coś podpowiedzieć?
    W ustawieniach wszystkie uprawnienia są dostępne. W instrukcji obsługi jest napisane, że można połączyć wyświetlając na zegarku kod QR ale w zegarku nie ma takiej opcji jak opisana jest w instrukcji.
  • REKLAMA
  • #2 19135122
    zygus374
    Poziom 2  
    Ocena: 19
    Mam identyczny problem z tym samym telefonem i smartwatchem, jakieś rozwiązanie?
  • REKLAMA
  • #3 19135930
    Malediwyps
    Poziom 2  
    Ocena: 8
    Mnie pomógł jeden z użytkowników ale wysyłając do mnie wiadomość prywatną więc nie będę tutaj jej dokładnie cytował...
    Ale... Musisz po prostu pobrać aplikację Huawei Health ale nie sklepu google który masz w telefonie (przez google jest jakaś starsza wersja tej aplikacji, która nie widzi wszystkich urządzeń więc ją odinstaluj). Plik instalacyjny nowszej wersji Huawei Health pobierz np. ze strony Huawei i zainstaluj na telefonie. U mnie po tym już sparowanie przebiegło bez żadnego problemu!
  • REKLAMA
  • #4 19137636
    zygus374
    Poziom 2  
    Ocena: 19
    Udało się sparować. W moim przypadku udało się po odinstalowaniu apki health ze sklepu play i pobranie z App Gallery i dodatkowo mobile services.
  • #5 19509367
    mariusztederski
    Poziom 1  
    Ocena: 2
    udało się sparować z poco 5g, aplikacja ze sklepu play nie paruje urządzenia , tylko app huawei. Dziękuję.
REKLAMA