logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nowa myszka SPG080 Lix Onyx White - świeci tylko na czerwono po graniu

Snajper4 07 Gru 2020 15:31 2337 5
REKLAMA
  • #1 19096516
    Snajper4
    Poziom 2  
    Cześć,
    Ostatnio dostełem w prezenicie nową myszkę spg080 lix onyx white. Przez dwa dni myszka świeciła normalnie. Gdy odpaliłem grę myszka nadal świeciała różnokolorowo. Kiedy skończyłem i spojrzałem na moją myszkę świeciała ona tylko na czerwono. Spróbowałem odłączyć ją od USB i podpiąć ją do innego portu. Uruchomiłem laptop ponownie też nic nie pomogło. Napisałem do wsparcia SPC i już 3 dzień czekam na odpowiedź. Po każdym uruchomieniu laptopa myszka cały czas świeci na kolor czerwony. Informuje jeszcze, że nie instalowałem żadnego oprogramowania przeznaczonego dla tego rodzaju myszki. Proszę o pomoc!!!
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 19096560
    piotrkol7
    Poziom 39  
    Ocena: 731
    Zainstaluj oprogramowanie LIX Onyx White i ustaw profil kolorów.
    Możliwe, że któryś z przycisków miał domyślnie przypisaną zmianę podświetlenia na kolor czerwony, nacisnąłeś i stąd problem.
    Kolory zdefiniujesz tylko za pomocą oprogramowania.
    Pomogłem? Kup mi kawę.
  • REKLAMA
  • #4 19097220
    Snajper4
    Poziom 2  
    piotrkol7 napisał:
    Zainstaluj oprogramowanie LIX Onyx White i ustaw profil kolorów.
    Możliwe, że któryś z przycisków miał domyślnie przypisaną zmianę podświetlenia na kolor czerwony, nacisnąłeś i stąd problem.
    Kolory zdefiniujesz tylko za pomocą oprogramowania.

Dziękuję za radę, ale po zainstalowaniu sterownika moje urządzenie nie jest wykrywane,
  • REKLAMA
  • #6 19098244
    RedBoy102
    Poziom 5  
    Ocena: 5
    Spróbuj w Menedżerze urządzeń usunąć myszkę, i odinstaluj program od SPC. Uruchom PC ponownie i podłącz myszkę i ze strony prod, pobierz jeszcze raz program.
REKLAMA