logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy warto kupić Autel IM508+ XP400 PRO+ G-Box pod kodowanie kluczy?

Sivyx 11 Gru 2020 18:32 2445 2
REKLAMA
  • #1 19106708
    Sivyx
    Poziom 16  
    Ocena: 63
    Planuje zakup urządzeń do 10 000 pln do kodowania kluczy. Sprzęt musi być z polskiej dystrybucji i tu zaczynają się schody... VVDI2 Full na ali koszt 5200 zł a u nas 15000 zł. Chyba ocipieli z taką ceną!!! Szok normalnie... I w tym nie ma jeszcze MB... Cgdi, żeby poskładać wszystkie progi do kupy też gruby koszt.

No i drogą dedukcji chodzi mi po głowie Autel im508+ XP400 PRO+ g-box i parę emulatorów. Tak liczę, że w 10k się wyrobie no i w tym jest od razu programator.
    Czy ktoś może się wypowiedzieć o Autelu. Na papierze robi naprawdę sporo, VW 4/5 MQB, FEM/BDC, MB 3gen i do tego dużo all lost... Ale jak w realu? Jak sprawa z kredytami itp.
    Dziękuję za każdą, jakąkolwiek odpowiedź. Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 19114825
    Sivyx
    Poziom 16  
    Ocena: 63
    Drodzy specjaliści, dożuci ktoś 5 groszy?? Trochę mnie pili.. Jestem z rejonu w którym tylko jeden elektryk, to robi. A u niego kolejki po miesiąc, więc roboty nikomu nie zajumam. W sumie tu jest dobra oferta, nawet już bym odpuścił rynek PL. https://www.uobdii.com/wholesale/autel-maxiim-im508-plus-xp400-pro.html
    Nie proszę o konkretne rozwiązanie, tylko o maleńką wypowiedz czy, to dobry pomysł. Pozdrawiam
  • #3 20171314
    fleszkielce
    Poziom 1  
    Kolego i w która stronę poszedłeś ?
REKLAMA