logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kontakt z PayPal - zażalenie dotyczące zapomnianego konta i nowych opłat

Marcindresnok 14 Gru 2020 12:45 417 3
REKLAMA
  • #1 19113363
    Marcindresnok
    Poziom 2  
    Cze sorki że tu, ale muszę
    Ostatnio PayPal przed wprowadzeniem zmian z płatnościami otrzymałem kontakt w sprawie konta o którym już zapomniałem, podając się na adres email który jest mi zapomniany, w sprawie przyszłych opłat za nie używanie konta, nie ma jak się z nimi kontaktować, centrum pomocy, to mielizna ani jednego numeru tel. Adresu email, czy wiecie jakiś kontakt do PayPal w sprawie zażalenia?
  • REKLAMA
  • #2 19113386
    Wawrzyniec
    Poziom 38  
    Ocena: 1075
    Ja też dostałem takie pisemko, a najciekawsze jest to że żona też dostała chociaż nigdy konta na pay-palu nie miała.
  • REKLAMA
  • #3 19114140
    Marcindresnok
    Poziom 2  
    Wawrzyniec napisał:
    Ja też dostałem takie pisemko, a najciekawsze jest to że żona też dostała chociaż nigdy konta na pay-palu nie miała.

Dałbym ci laik ale to nie rozwiązuje mojego problemu
  • #4 19114981
    Wawrzyniec
    Poziom 38  
    Ocena: 1075
    A w czym masz problem? Piszą wyraźnie że jeżeli do 16.12 nie dokonasz ponownej aktywacji to uznają że konto jest nieaktywne i pobiorą z tego konta 45zł (jak tam masz kasę a nie masz dostępu to i tak jest stracona). A jak tam nie masz kasy i nie są w stanie tych 45 zł pobrać to przewidują zamknięcie konta (co też nie powinno cię martwić skoro nie masz do niego dostępu).
REKLAMA